Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 24. tammikuuta 2012

Silloin kun elämä ei ole kivaa,

ilo pitää hakea pienistä asioista. Kuten siitä, että lähiravintolan noutoriisin saa syödä samanlaisista rasioista kuin elokuvissa. Ja että curry-kookos-kana on aina yhtä hyvää.


Ennen kuin ehditte murehtia, kerron, että emme ole ajaneet kolaria, emme sairastuneet, en ole saanut potkuja eikä parisuhteessamme ole ongelmia. Siis ei mitään ihan oikeasti kamalaa ole tapahtunut, mutta jotakin ikävää. Facebook-ystävät tietävät jo mistä on kyse, teille muille kerron sitten, kun asiat vähän selkenevät. Mutta yhä ylös yritetään, kuten amarylliksemme toinen kukkavarsi.

3 kommenttia:

 1. Voi. Toivottavasti asiat selviävät. En yhtään tiedä mistä on kysymys, mutta kaikkea hyvää Sinulle. En ole naamakirjassa, joten odotan aina kuulumisiasi.

  VastaaPoista
 2. Luulin eilen laittaneeni kommentin, mutta näköjään en ollutkaan...
  Pää täällä surraa, että mitä ihmettä
  on tapahtunut? Mutta aika näyttää, toivottavasti kaikki järjestyy.

  Voimahali Tuulalta

  VastaaPoista
 3. No voihan! :o Aina ei mene hyvin, pieniä ja suurempia iloja siis toivottelen. (Katso blogini uusin postaus, siellä on linkki mahtavalle pienten ilojen sivustolle.)

  VastaaPoista