Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 22. joulukuuta 2011

Pian on joulu

Meillä on "kuusen alla" jo monta pakettia:


 • Otin järjen käteen ja kysyin historiatoimikunnalta vähän lykkäystä seuraavan tekstiversion luovutukselle - ja hyvin ystävällisesti sen sain. Stressi helpotti heti. 
 • Eilen vietimme mahdottoman hauskan illan ystävän luona "joulupizzoja" syöden ja kuulumisia vaihtaen, ja lisää ystävien tapaamisia on luvassa joulun aikana. 
 • Minulla on lomaa koko ensimmäiset välipäivät, sillä pätkätyöläisen ei tarvitse odottaa seuraavaan vuoteen voidakseen käyttää lomapäiviään. 
 • Samin työttömyydestä on se etu, että joulusiivot ovat aina kummasti edistyneet päivän aikana, kun illalla tulen kotiin, eikä kaikkea ole tarvinnut raataa iltamyöhällä. (Olisi siis oma-aloitteinen ja vastuuntuntoinen työntekijä tarjolla! :)
 • Eilinen työpaikan jouluhartaus oli ihanan levollinen hetki kaiken häslingin keskellä.
 • "Aika tavaran kaupittoo" - kotikodin ikivanha rautainen kuusenjalka, joka kesällä piteli pystyssä päivänvarjoa, palasi alkuperäiseen tehtäväänsä tekokuusen jalan tultua kelpaamattomaksi.
Toivottavasti tekin olette jo saaneet ja antaneet paljon lahjoja!
3 kommenttia:

 1. Työpaikan joululounas takana puheet pidetty ja maha täynä vieläkin!
  Juuri kiikutin iltakävelyllä joulukortit naapureiden postilaatikoihin, puolisko laittelee
  ulkona lintusille jouluruokia..
  Kassit on pakattu, eväät vaan aamulla mukaan ja matkaamme kotiseudulleni
  joulunviettoon. Täällä kotona ei hirmusesti joulua ole laiteltu, vähän liinoja vaihtelin pöydille ja muutaman joulukoristeen etsin jouluvalojen lisäksi. Näin on ollut monta vuotta tapana. Aina ennen perusteltiin: "niin kauan kun äiti elää". Nyt on jo toinen joulu ilman äitiä ja sinne vaan mennään. Ehkä ensi vuona kokeillaan
  kotona oloa - tai sitten ei.
  Rauhallista joulunaikaa ja rentouttavia lepopäiviä toivoo Tuula

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulua Kaisalle ja Samille!
  On tosi mukavaa lukea kuulumisianne.

  Toinen mukavuus on Maamies-seurablogin seuraaminen, on mielenkiintoista lukea menneistä ajoista. :))

  VastaaPoista
 3. Hyvää joulua Sinulle ja miehellesi!

  VastaaPoista