Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 13. joulukuuta 2011

Pakko julkaista tämä täälläkin...

...kun olen ihan vähän tohkeissani. :)Joku teistä on ehkä huomannut tuossa sivupalkin Kauppalan torilla linkin, jonka kautta pääsee "ostamaan" (vähän erikoisella tavalla) kirjoittamani romaanin Oikein nurin. Kirjaa on mennyt kaupaksi ihan kivasti, ottaen huomioon että sitä on markkinoitu vain Kerällä-blogissa ja Facebook-profiilissani sekä ystävien blogeissa. Lehtiinkin asti on päästy!

Mutta ensimmäisen arvostelun näin tänään. Täytyy myöntää että sydänjuuria tärskäytti, kun kaimani oli vinkannut sähköpostissa, että Kirsi on arvostellut Oikein nurin -kirjan. Vaan niin asiallinen ja fiksu oli arvostelu, että nyt taidan ihan vähän leijua täällä. Kiitos Kirsi! Ja olisi kiva, jos joku muukin jaksaisi naputella pari riviä kirjasta - siitä Kerälle jo jätetyt kommentit ovat tärkeitä, mutta aina on hyväksi, jos "aate" leviää.

Ohjeet kirjan "ostamiseen" löydät tästä linkistä tai kuvaa klikkaamalla. Käy vaikka joululahjaksi, vink vink!

3 kommenttia:

 1. Eikä ihme, vaikka leijut pilvissä. Kirsi kirjoitti täyttä asiaa ja kritiikki oli hyvin perusteltua, korjausehdotuksia myöten. Etköhän vaan vielä kokeilisi jotain kustantamoa, esim. Mediapintaa, josta ainakin minä olen saanut hyvän kuvan. Siellä, kuten tietysti monessa muussakin on olemassa omakustanteen ja täyskustanteen välimuoto. Ostat xx kpl kirjoja, jotka saat myydä vaikka vastaantuleville kylänmiehille. Harkitse! Kirja olisi minusta kyllä sen väärtti.

  VastaaPoista
 2. Ei, Villiviini, käsikirjoitus voisi kyllä lähteä kaupalliseen kustantamooon, mutta itse en jaksa ruveta sitä painattamaan ja myymään. Ehkä sen tarkoitus olikin auttaa muita?

  VastaaPoista
 3. Kirja oli erinomaisen hyvä ja siihen jäi koukkuun ja se pisti ajattelemaan monia asioita. Kirjakirjana sitä olisi ollut tietty mukavampi lukea, luin sen tästä koneelta, onneksi on iso 25" näyttö joten se hyvin näki. Luin myös pätkän iphonesta bussissa ja hyvinhän siitäkin näki.

  Hyvää Joulua Kaisa ja Sami

  VastaaPoista