Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 29. joulukuuta 2011

Ihan rehellistä tekstimainontaa


Piti ottamani tämä kuva jo jouluviikolla, mutta se aika vain hupsahti johonkin... Joten mainostetaan näin välipäivien ratoksi!

Kävimme nimittäin viikkoa ennen joulua markkinoilla Seinäjoki Areenassa. Tapasimme kuvan alarivin vanhoja tuttuja, Wanhan Markin väkeä sekä yllättäen myös kaskislaisen Savipaja Murrayn rouvan - joka vielä suuremmaksi yllätykseksi oli lukenut blogikirjoitukseni rannikon retkestämme!

Ylärivin käyntikortit otin mukaan, kun rahatilanteemme ei sallinut ihanien hopeakorujen ostamista, vaikka opiskelijat omaa designiaan myivätkin hyvin kohtuulliseen hintaan. Niinpä ajattelin edes vähän mainostaa nuoria tekijöitä. Jos teillä on mahdollisuus hankkia korusuunnittelija Henna Kallionkielen ja kultaseppäopiskelija Tiia Lopin tuotantoa, suosittelen!

Tämä oli täysin maksuton mainos. Nyt sukellan taas sohvaan lahjakirjan pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti