Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Hyvää toista adventtia!

Kiusaan teitä taas testipostauksella: onnistuuko myös kuvan lähettäminen blogiin kännykästä sahköpostilla.
Ulkona on näköjään satanut vettä ja lämmintä +2,6. Mutta sisällä palavat kynttilät ja tuoksuu hyasintti. Ja edessä vapaa alkuviikko: ihan oikea lomapäivä ja sitten itsenäisyyspäivä.
Valoa teidänkin sunnuntaihinne!

2 kommenttia:

 1. Terveiset Evijärven kirkosta ja seurakunnan joulumyyjäisistä. Joulu ei silti kovin läheiseltä vielä tunnu, kynttilät palaa ja "jouluvalotkin" ulkona ja sisällä.
  Ostin jo kaksi pakettia taatelia - joulukakuiksi aion ne kiepauttaa.
  Eipä suuria valmisteluja tarvita.
  Juuri saimme kyläkutsun, joten iltapäiväkahville vesi/räntäsateessa käy tiemme.
  Lokoisaa lepotaukoa toivoo Tuula

  VastaaPoista
 2. Kiitos terveisistä! Me palasimme juuri Maria-siskoni synttäreiltä Eskoosta, jossa meitä kakkukaffitettiin. Piipahdimme tullessa Anttilassa, ihan järjetön ryysis - onneksi oma joululahjatilanne on aika hyvä... Kivaa kyläilyä teille!

  VastaaPoista