Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 23. joulukuuta 2011

Hyvää joulua ystävät!


Totesin sähköistä joulutervehdystä valmistellessani, ettei meistä Samin kanssa ole koko armon vuonna 2011 otettu sellaista kuvaa, jossa olisimme molemmat - tai ainakaan sellaista ei ole omissa kokoelmissamme. Onneksi aina voi manipuloida. Molemmat olimme Vaasan satamassa vuorotellen kameran takana, ja lisäsin sitten itseni tuohon Samin kylkeen. Toivottavasti joulunne on yhtä huoleton ja iloinen kuin tuo meidän matkamme!
4 kommenttia:

  1. Mukavaa ja leppoisaa joulunaikaa!

    VastaaPoista
  2. Olettepa muikean näköisiä molemmat, mukavaa joulunaikaa toivottaen Lea P.

    VastaaPoista
  3. Lea, pakko huomauttaa että Etelä-Pohjanmaalla "muikian näköönen" näyttää happamalta, samoin kuin kerma voi olla muikiaa! :D :D Meni kauan, ennen kuin tässä blogimaailmassa tajusin, että muualla Suomessa se ilmeisesti tarkoittakin jotakin positiivista... Hyvää joulunjatkoa!

    VastaaPoista