Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 3. marraskuuta 2011

Snifköh

Olen ollut kaksi päivää petipotilaana karmean flunssan tähden. Luulin meneväni huomenna töihin mutta nyt en ole ollenkaan varma. Palaan siis linjoille kunhan tokenen... Tämä tiedoksi myös vastausta sähköposteihinsa odottaville ystäville. :)

5 kommenttia:

 1. Toipumisia kaikessa rauhassa! Älä siis hätäile töihin liian aikaisin, se voi kosstautua pitkittyneellä taudilla/sairaslomalla.

  VastaaPoista
 2. Flunssa pitää hoitaa, leväten! Voimahaleja sulle!

  VastaaPoista
 3. Parannelkaa nyt molemmat kaikessa rauhassa itseänne ja paijatkaa toisianne. Sitkeäkin tauti, flunssa ainakin paranee jossain vaiheessa, sitten kun on aikansa kiusannut. Kyllä se siitä. Hyviä pyhiä!

  VastaaPoista
 4. Voi surku..... Tuntuu olevan sitkeän sorttista tämä liikkeellä oleva tauti ja varovainen pitää olla jälkitautien suhteen.
  Inkiväärilientä lisää ja hunajata ja lepoa. Välillä sohvalle ja taas petiin villasukat sipisten.
  Paranemista ja rauhaa
  toivottelee Tuula

  VastaaPoista