Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 8. marraskuuta 2011

Pikainen mainos

Vaikka koetin lauantaina olla niin pirteää, täytyy myöntää, etten ole vielä läheskään terve. Kuluneet kaksi työpäivää ovat imeneet mehut täysin, vaikka olen ajellut töihin autolla ja saanut sen 8 h vain istua... Saa nähdä, rupeaako tämä helpottamaan, vai pitääkö hakea huililupaa työterveydestä.

Mutta jos olen tolpillani sunnuntaina, aion osallistua Kirjatreffeihin täällä Seinäjoella Rytmikorjaamolla. Viime vuonna aloitettu (?) tapahtuma saa nyt jatkoa. Jos siis haluat nähdä ihan eläviä kirjailijoita, vaihtaa "ylimääräisiä" kirjojasi toisiin kirjanvaihtopöydällä, testata murretietouttasi jne, niin suosittelen osallistumaan! Voit lukea lisää Pohjanmaan Kirjailijoiden sivuilta tai Facebookista.

3 kommenttia:

  1. Tämän syksyn flunssat on tosi pitkäkestoisia ja muutenkin kummallisia. Hoida nyt itsesi kuntoon, etenkin sunnuntaiksi!

    VastaaPoista
  2. Itse asiassa sunnuntaina voisinkin jäädä makaamaan, mutta lauantaina olisi "pakollista" menoa...

    VastaaPoista
  3. Lähetän täältä aamuisia toipumissäteitä - eiköhän tuo jo riittäisi sairasteluksi ja paranet viikonlopuksi!

    VastaaPoista