Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 11. marraskuuta 2011

11.11.11

Ei täällä sen kummempia, pitipä vain blogata hauskan päivämäärän vuoksi! Valitettavasti klo 11.11 oli ja meni. :)


Vaan tauti sen kun jatkuu. Töissä olen ollut koko viikon, mutta illat ovat menneet enimmäkseen pötköllään. Alkuviikosta nenä vuoti hulluna, nyt en enää juuri niistä eikä nenä ole tukossa, mutta silti olo on tukkoinen - jossakin on limaa ja paljon. En myöskään hirmuisesti yski, mutta silti keuhkoja kutkuttaa koko ajan. Yritän uskoa, että pistos lavassa on vain lihaskramppi... Parina viime päivänä on ollut pientä lämpöä, joka siis on minulle ihan outoa ja aiheuttaa heti kumman olon. Sami yskii minkä ehtii, minunkin puolestani, ja hänen pitäisi huomenna kyetä vaihtamaan fiestuliin talvirenkaita kotikotona...

No, jouluun on enää puolitoista kuukautta ja kevääseen viisi, joten eikö tämä tästä. :)

4 kommenttia:

 1. Joulu yllättää joka syksy! :) Parantumisia sinne!

  VastaaPoista
 2. Olehan tarkkana sen "lihaspistoksen" kanssa, minullakin oli ko. oire ja sitten olikin vuorossa se kuumeeton keuhkokuume..... Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Kaima, mulla on jo melkein joulustressi... ;D

  Satu, uskon (puoli)tosissani, että on se lihas. Mutta silti tämä jatkuva lämpöily (tänään 37,3 kun normaali on jotain 36,5) tuntuu oudolta, sillä minähän kuulun niihin ei-kuumeileviin! Ehkä soittelen maanantaina työterveyteen.

  VastaaPoista
 4. Soita ihmeessä, ei kannata "urheilla".
  Työkaveri lähetettiin verikokeisiin, mycoplasman tms. vuoksi, tuloksen saaminen kestää viikon. Hänen flunssansa on kestänyt kuukauden, tullut ja mennyt ja tullut..
  Ja joulu tulee kuitenkin:)
  Tuula

  VastaaPoista