Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 27. elokuuta 2011

Jotta ette vain kuvittelisi...

...minun muuttuneen kauhean fiksuksi ja tieteelliseksi, niin hellepäivän kunniaksi paljastan olevani edelleen sama hömelö Kaisa kuin ennenkin.

Jos olet seurannut tuumooksiani aiemmin, tiedät minun (aika monen muun kirjan ohella...) keräävän lapsuuteni klassikkokirjasarjaa, Merri Vikin Lottia. Olen edistynyt kohtuullisen hyvin, kävin tässä joku aika sitten läpi hyllyäni ja totesin, että vain kahdeksan kirjaa puuttuu. Ja sarjassa niitä on vaatimattomat 47... (Eiköhän Esther Ringnér-Lundgrenia - mikä oli Merri Vikin proosallinen oikea nimi - yhtään harmittanut, kun kolme jäi puuttumaan pyöreistä? Aivan kuten Anni Polva kirjoitti 29 Tiinaa... Minä totesin aikanaan, että Hulluja luokkia on oltava tasaluku. Pedantti mikä pedantti, ainakin joskus. :)

Mutta siis asiaan. Metsästelen Lottia sieltä täältä - kirpputoreilta, kirjastojen poistomyynneistä, Huuto.netistä ja antikvariaateista sekä Antikka.netistä. Metsästys on hauskaa ja jännittävää, sillä en ole ainoa, joka tahtoo varsinkin sarjan harvinaisemmat osat itselleen, ja myyjät ovat kovin hintatietoisia!

Voikin olla, että kokoelman tultua joskus täydelliseksi masennun kuin Hemuli. Silläkin uhalla heitän Kurakauppalan vieraille haasteen: jos hallussasi on joku seuraavista Lotta-kirjoista ja olisit siitä valmis luopumaan, saa ottaa yhteyttä neuvotteluja varten. Sähköposti löytyy tuolta vasemmasta ylänurkasta Näytä koko profiili -linkin alta.

  • Hymyä huuleen, Lotta (suom. 1978)
  • Yliveto Lotta (suom. 1979)
  • Älä luovuta, Lotta (suom. 1978)
  • Naulan kantaan, Lotta (suom. 1980) Kiitos, Tittamari!
  • Matkalla huipulle, Lotta (suom. 1980) Tämän voitin Huuto.netissä käydyssä kisassa - vanhan ketun rautahermot päihittivät kokemattomampien hätäilyn... ;)
  • Mikä sattuma, Lotta (suom. 1981)
  • Kovaa touhua, Lotta (suom. 1982)
  • Se on rakkautta, Lotta (suom. 1982)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti