Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 14. elokuuta 2011

Historian havinaa

Älkää ihmetelkö, kun tänne kauppalaan putkahtelee historiallisia tiedonantoja! Sain siirretyksi Tuumooksien blogipostaukset ja käyn niitä parhaillaan vähitellen läpi.

Osan julkaisen sellaisenaan täällä kauppalassakin, osaa vähän muokattuna, osaa en ollenkaan - mutta jos et ole seurannut vaiheitani noin vuoteen, noista voi olla sinulle iloa. Äläkä ihmettele välissä olevia postauksia, joissa lukee vain "Päivitetty" - ne ovat Tuumooksien lukijoille tarkoitettuja suoria linkkejä, joilla salasana-aikana raportoin, milloin olen päivittänyt... Linkit poistettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti