Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Vielä kaksi jäljellä...

...nimittäin lomaviikkoja!

Lomahan alkoi tangoista - siis siitä musiikkijuhlasta, ei alusvaatteista! Pumpulihääpäivänä istuskeltiin torilla auringossa.


Kuohuvaa otettiin tietysti juhlan kunniaksi...


Minä taidan olla ensimmäinen, joka on kuunnellut Herättäjäjuhlia tangomarkkinoilla. Teki nimittäin sunnuntaina mieli ulos, mutta kahdelta alkoivat päätösseurat Körttiradiossa. "Onhan sun puhelimessa radio!" muisti Sami. Niin istuttiin puolivarjossa torilla ja kuuntelin seurat. Hyvät oli juhlat.


Sami ei nuku, vaan on parka jälleen kerran valokuvassa silmät kiinni. Taustalla Marttilan koulu - tässä vaiheessa olimme jo siirtyneet tangokadulle, jonne oli vapaa pääsy klo 15 alkaen.


Matkalla oli nähty kunnon tossutkin!


Tangokilpailun voittaja ja kakkonen esiintyivät lavalla. Tässä tosin kai joku juontaja... Emme olleet häkissä, mutta jos halusi varjoon, piti vetäytyä vähän kauemmas varsinaisilta näköalapaikoilta!


En ole vuosiin seurannut tangofinaalia, mutta tämänvuotinen varsin vilkas keskustelu siitä, voittiko nyt oikea vaiko eikö, on toki osunut silmiini - ja olen osallistunut siihen sillä varmuudella, minkä täydellinen tietämättömyys asiasta antaa! Ei sillä, minulle on ihan sama kuka sen kisan voitti.


Muuten kuluneella viikolla on ollut valitettavasti tällaisetkin tunnelmat.


Sekin vähän tympii, että säät eivät viikonlopun jälkeen ole suosineet: jos ei sada, on ainakin vilu. Eilen tuli ukkosta ja rakeitakin.


Mutta on täällä jotakin saatu aikaan. Tämän entinen työkaveri nimesi "Kreikanapupiirakaksi", kun olin Facebookissa kertonut tukeneeni Kreikan taloutta ostamalla (aika kovaan hintaan) litran kirsikoita. Piirakka syntyi kiireessä, onneksi täältä löytyi sellainen torttuohje johon ei tarvittu kermaviiliä tai muuta kaapista löytymätöntä.


Mansikoita ostettiin laatikollinen pakastimeen, ja herneet söi Sami.Onneksi aina välillä on vähän virkistystäkin. Perjantaina olimme perinteisissä peltoseuroissa, eilen taas katsomassa kesäteatteria Lapualla. En ole aiemmin kuullutkaan isonveljeni joikaavan tai nähnyt hänen tuomaroivan klasistavahtaamiskilapaalua! :D


Illalla sää oli taas vaihteeksi tällainen... Pahoittelut epätarkoista kuvista!Juu tiedän, näitä myräkkä- ja pilvikuvia on täällä jo nähty. Mutta tallennan näitä samalla itseäni varten.


Ensi viikoksi on onneksi luvattu lämmintä.

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon hääpäivän johdosta, toivottavasti yhtä pumpulista eteenkin päin.
    Meillä täällä Itä-Suomessa Kiteen Juurikan kylässä ei ole ukkosia vielä saatu, odotettu kylläkin kera kunnollisten sateitten, kantarellit nimittäin kuivuvat metsiin eikä tateista näy niistäkään mitään, tai sitten sienet on muuttaneet muualle.
    Tuota piirasohjetta pitääkin kokeilla mustikoille, niitä täältä onneksi jo löytyy. Terv. Lea P.

    VastaaPoista