Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Maailman lyhyin vuosi


Vuosi sitten, tänä lauantaina tähän aikaan, olin jo rouva Viitala. Huomenna vietämme siis ensimmäistä hääpäiväämme, pumpulihäitä kuulemma - ja kuten näkyy, se on muistettu!

Totesin, että jos kaikki vuodet kuluvat yhtä nopeasti, saamme jo melkein ruveta valmistelemaan kultahääjuhlaa. Myös muutosten vuosi tämä on ollut. Jos joku olisi vuosi sitten kertonut, että yksivuotishääpäivää juhlimme seinäjokelaisina ja minä työskentelen yhtäkkiä taas historiantutkijana, en tiedä olisinko uskonut. Sitä en olisi ainakaan toivonut, että tässä suuren työvoimapulan maassa ei edelleenkään kelpaa töihin jo valmiiksi paikalla oleva ihminen - Sami.

Mutta sen olisin tiennyt sanoa jo vuosi sitten, että olemme onnellisia ja rakastuneita. Ja kävelemme käsi kädessä edelleen.

Häiden valmisteluihin ja varsinaisiin häätunnelmiin voitte halutessanne palata tästä linkistä. Me vietämme hääpäivämme näillä näkymin edelleen tasapainoillen: Körttiradion äärestä on tarkoitus poistua iltapäivän ilmaiseen konserttiin tangokadulle...

J.K. Olin saada sydänkohtauksen, kun avasin blogieditorin - Blogger voisi vähän varoittaa siitä, että aikoo uudistaa koko ulkoasun aivan täysin!!

3 kommenttia: