Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Tänä juhannusaattona...


...osasin kerrankin ennakoida pukeutumisen oikein.


...aloitettiin aaton viettoa leudossa talvisäässä (+15, tuuli ja välillä satoi).


...nautittiin epäkansallista juhannusruokaa, koska Buzzador kustansi aterian. (Buzzaan teillekin: oli pakastepizzaksi ihan syötävää!)


...kukaan ei alkuiltapäivästä edes ehdottanut ulkona syömistä....saatiin taas muistutus siitä, miksi viinipulloa pitäisi säilyttää kyljellään - kommenttiboksissa saa nostaa käden, jos joku muu on työntänyt kuivunutta ja totaalisesti pullonsuuhun jämähtänyttä korkkia porakoneella sisään!


...kälyllä oli uusi "lelu". :)


...opittiin kunnon kierrätystä: yläasteen hävitettävistä pulpeteista saa erinomaisia tukia vadelmapensaille.


...levättiin sielunmaisemassa ja kuultiin pääskysen kirraavan.


...Simpsiön sininen köyry lepäsi paikallaan yhtä rauhallisena kuin ennenkin.


...ei syöty vain saksalais-italialaista paistosta, vaan myös aitosuomalaista makkaraa.


...tarjettiin loppuiltapäivästä hetki ulkonakin!...säälittiin sateen pieksemiä lumipalloheisipuita.


...ihailtiin akileijoja.


...nähtiin lisää kierrätysideoita pulpetin osille!


...opin käyttämään pokkarikameran makroa.


...siirryttiin illansuussa äidin ja isän luo.


...tarjettiin istua jopa parvekkeella!


...todettiin hautausmaa jälleen Lapuan eläväisimmäksi juhannuksenviettopaikaksi (terkkuja kaasolle juhannukselta 2000!).


...käytiin sankarihaudoilla toivottamassa isoisälle hyvää nimipäivää.

Levollista juhannuksen jatkoa teillekin!

3 kommenttia:

 1. Nostan käden pystyyn; albumista löytyy kuva muutaman vuoden takaa, kun ukkokullan sukulaismies avaa viinipulloa akkuporakoneella (oli muuten tavattoman pahaa kotiviiniä).
  Tältä vuodelta on kuva, jossa kaksi "herraa" kiskoo - toinen pitää kiinni korkkiruuvista ja toinen pullosta. Irtoshan se viimein, ei ollut korkki korkki, vaan jotain muovia... viinikin ihan hyvää, valkoista sellaista ja pullo maannut lappeellaan.
  Eilen harrastimme lähimatkailua polkupyöräillen ja aattona käytiin vähän kauempana - kuuluu juhannustradiittioomme lähteä ajelulle 5 hengen porukalla, kahveet ja eväät takakontissa. Joskus joutuu ajamaan aika kauas, että sopiva kahvittelupaikka löytyy, nyt se oli Perhossa, kauniin järven rannalla, nuotiopaikka. Rauhallista on ollut ja on onneksi edelleen. Mukavaa pyhäpäivää ja voimia työviikkoon.
  Miten jalka jaksaa?

  VastaaPoista
 2. Ai niin, kiitos kysymästä: jalka jaksaa, minä en tahdo enää jaksaa.. :( Aina kun luulen, että kinttu on parempi, se ärähtää ja lujaa. Pitänee käydä apteekissa kysymässä jotakin neuvoa, sillä en kyllä enää ensi viikolla haluaisi olematoonta työmatkaani autoilla.

  VastaaPoista
 3. Tuula, en olisi uskonut että käsi nousee näin äkkiä... :D :D Muovikorkit on pahoja, kun eihän niistä saa kiinni!

  Me ajelimme eilen juhannuspäivänä Kuortaneelle eväät mukana. Kuvia on, kunhan saan tänne laitetuksi. Löydettiin oikea juhannus Sodan ja rauhan tien historiamatkailureittiin kuuluvan Ruonan opastuskeskuksen laiturilta...

  VastaaPoista