Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Kesäyö

Kun julkaisin edellisessä postauksessa harmaita melkein-myrskykuvia, saatte nyt vähän toisenlaisia. Eilen istuin parvekkeella ja tajusin yhtäkkiä, että kello on puoli kaksitoista ja melkein yhtä valoisaa kuin päivällä! Räpsin aikamoisen tujauksen kuvia, mutta kun en osaa kameran säätöjä, osassa "yö" näyttää paljon pimeämmältä kuin olikaan. Nämä parhaasta päästä - kuvattu sekä isolta että pieneltä parvekkeelta.


Tuleepas näitä päivityksiä nykyään usein... Jaksaako täällä enää montakaan naamaa käydä, kun välillä päivitin niin harvoin?

7 kommenttia:

 1. Tämä naama jaksaa ;O)

  Jos et olisi kirjoittanut mihin kellonaikaan niin paljon, paljon aiemmaksi olisin arvannut.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Jaksaa!!
  Joskus montakin kertaa päivässä, siinä toivossa, että jos vaikka jotain uutta.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia kesäyöstä!
  Kyllä me käyrähän ;)

  VastaaPoista
 4. Jaksetaan, jaksetaan. Mitenkä sitä saa nukutuksi kun yö on noin valoisa, kyselee LeaP. Hesasta.

  VastaaPoista
 5. Jaksetaan, mitä tiheämmin päivityksiä sen parempi. ;)

  VastaaPoista