Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Sadepäiviä

Aika on sitten hassua. Ensimmäinen lomaviikko lipui eteenpäin nautinnollisen rauhallisesti, tämä toinen on hujahtanut. Enää pari päivää jäljellä, sitten pitäisi aloitella uusi työ. Iiks. :)

"Hujahtamiseen" on toki vaikuttanut sekin, että säät eivät ole suosineet. En toki toukokuiselle lomalle odottanutkaan rantakelejä, mutta aurinko olisi ollut kiva. Kävelylle pääsimme viimeksi viime sunnuntaina, onneksi silloin tehtiinkin pitkänpitkä lenkki. Maanantaista lähtien on satanut tai ollut muuten ankea ilma. Toki sää on vain pukeutumiskysymys, mutta ei tuo keli ole silti ulkoilemaan houkutellut. Edes aamukahveista parvekkeella ei ole tarjennut nauttia niin kuin olisin halunnut.

Niinpä olemmekin aikamme kuluksi nitkauttaneet vuorokausirytmimme ihan nurinniskoin. Katsomme dvd-elokuvia ja luemme yömyöhään ja nukumme pitkälle päivään. En muista olleeni näin sekaisin sitten teini-iän kesälomien, joten äkkiäkös siinä päivät kuluvat kun nousee sängystä lounasaikaan. Onneksi makuuhuoneemme ikkuna on sellaiseen suuntaan, ettei tarvitse nousta seitsemältä avaamaan kaihtimia naapurien tähden! :D :D Toisaalta tämä on hetken hauskaa, olen neulonutkin taas pitkästä aikaa. Sileälle tylsälle neuleelle suosittelen ehdottomasti Jurassic Parkia tai Deep Blue Seatä - kyllä kuulkaa neuletta syntyy sitä nopeammin mitä nopeammin T-Rex laukkaa tai hai ui!

Toki nyt pitää ruveta opettelemaan jo ylösnousua ihmisten aikaan, ettei keskiviikkoaamuna tule itku. Mutta loma on tehnyt hyvää, tuntuu kivalta mennä töihin. Hampaankin sain viime maanantaina kuntoon - päivystävä lääkäri vähän ihmetteli, etten ollut päässyt sunnuntain päivystykseen... Irtopalanen vedettiin pois ja tilalle pantiin pakkelia. Kyseessä on kuulemma maitohammas (minultahan puuttuu osa pysyvistä), joka vain alkaa tulla tiensä päähän.

Kirjaa "myydään" edelleen tasaiseen tahtiin. Tuntuu hyvältä.

4 kommenttia:

 1. Tiedän kyllä miten äkkiä sitä tottuu tähän väärään päivärytmiin. Lohduttaudun sillä, että mihinkäs eläkeläisillä on kiire. Paha vain, jos joskus pitää herätä aikaisin. Siinä melkein itku tulee.

  VastaaPoista
 2. Nousen aina aikaisin (nytkin täällä kello 03:14 am), mutta kun viime tiistaina oli pakko ehtiä 6:20 bussiin niin olipa vaikeaa.
  Toivottavasti saat rytmin takaisin ennen töiden alkua. Onneksi on lyhyt viikko ja sitten viikonloppuna saat taas levätä.

  VastaaPoista
 3. Mukava kuula, että olet levännyt ja koonnut voimia, niin sitä pitää!
  Ja hammaskin kunnossa. Minultakin puuttuu rautahampaita (tilalle piti laittaa siltasysteemi), ja jäljellä on vielä puoliska maitohammastakin, siinä nuorekkuuteni syy:)
  Jospa huomenna aurinko lämmittäisi.
  Mukavia lomanloppuja ja onnea uuteen työhön!

  VastaaPoista
 4. No onpa hyvä, että hammasasia tuli kuntoon! Ehdin jo huolestua, että siinä voi kestää kauankin.

  VastaaPoista