Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011


"Minä tiedän, että lunastajani elää. Hän sanoo viimeisen sanan maan päällä." (Job 19:25)

Riemullista pääsiäistä!

2 kommenttia:

 1. Kauniita koristeita ympäri kotia!
  Ihanan tuo ruohokuppi! Mulla on neulottu ruoho, jota poikani ihmetteli, ettei näin tummaa ruohoa ole; mutta hyvin pupu ja munat siinä viihtyivät! Täälläkin on niin poikkioleva emäntä!
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäisen loppua ja terveiset keväisestä Tukholmasta. Sini- ja valkovuokot, samoin narsissit ja tulppaanit ja monet muut kukkivat, lähtiessämme eilen olivat koivutkin hiirenkorvalla. Ja ihmiset, varvastossuissa ja hihattomissa topeissa, mekoissa ja shortseissa. Suoraa toppatakista hellevaatteisiin!
  Lueskelin tässä kuulumisianne ja pääsiäistunnelmianne. Pääsiäisrauha on ainakin vallannut mielet ja jännityskin vähän helpottanut (vaikka ei toivotulla tavalla). Ei kai voi kuin toivoa lisää kärsivällisyyttä, vielä se ratkaisu löytyy, solmu aukeaa ja valoa virtaa lisää ja lisää.

  VastaaPoista