Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 30. huhtikuuta 2011

Klara vappen, vai mikä-se-nyt-oli :)

Erinäisistä syistä viime kesän häidemme kuvashow'ssa oli ihan oma osionsa otsikolla VAPPU. Nämä kuvat skannasin sitä varten, ja niiden myötä haluan toivottaa kaikille Tuumooksien lukijoille aivan erinomaista vappumieltä!


Noin vappuna 1983 lapsuuskodin portailla.

Tampereen Koskipuistossa vappuna 1998

Opiskelijaseurakunnan vappupippaloissa Tampereella 1999. Olin leikannut tammikuussa paksun, pitkän, luonnonkiharan tukkani ihan lyheyksi.

Vappu 2002 jälleen kerran Tampereella, jossa kyläilin Laihialta käsin. Olin laihduttanut sen kuuluisat 20 kg.

Ja sitten SE VAPPU 2005 Isossakyrössä. Kuva on otettu ehkä puoli tuntia ennen kuin Samin kanssa näimme toisemme ensimmäisen kerran ihan livenä.

Vappuna on alettu seurustella ja on muutettu. Huomenna yhteistä taivalta tulee kuluneeksi kuusi vuotta. Siitä kiitollisena.

5 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua!
  Kiva kun olit "ilmestynyt"..aioin jo toivotella vappua tuonne edelliseen postaukseen.
  Oon pessy saunaa - ranta semmosta ja esilämmittänyt sitä päivällä, talven jäljiltä. Puoliso läksi jo varsinaiseen lämmitykseen ja seuraan kohta perässä varusteineni.
  Tarkotus on heittää talviturkki, piti tehdä se jo 25 päivä, mutta jäi tekemättä.
  Kauhean paljon tuo kylmä tuuli ei veteen innosta menemään, mutta menen kuitenkin ja saunaan. Voi että on ne rantasaunan löylyt aivan toista kuin tupasaunassa.
  Semmosta vapunaattoa meillä. Maanantaina kuullaan kai uudet kuulumiset? Iloitkaa!

  VastaaPoista
 2. Onnea ja iloa!
  Minä menin ensimmäiseen avioon 30 vuotta sitten. Tätä toista on kestänyt neljän viikon päästä 10 vuotta.

  VastaaPoista
 3. Oikein iloista Vappumieltä teille! Kivoja väläyksiä Vapuistasi!
  Onnellisia, hyviä yhteisiä vuosia paljon!
  Muistakaa Törnävän kirkko! Ja Nurmoon!
  Mulle Lakeuden Risti on kaunis rippikirkkoni; 50v ripillepääsyjuhlat toukokuussa! Me tyttölyseolaiset hankimme sinne paperinkeräyksellä 3 punahonkapenkkiä! (Lyseolaiset vain kaksi; tosin heitä oli vähemmän)

  VastaaPoista
 4. Ai että me oltiinkin nuoria ja nättejä! Ja oli ihanan lämmintä. :)

  VastaaPoista