Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 4. helmikuuta 2011

Tyytyväinen Kaisa

Kiitos rakkaat rohkaisusta ja tsemppauksesta!! Kaikki meni hyvin, vuokrasopimus allekirjoitettiin tiistaina.

Dekkarifanina mietin hautaan asti  syytä siihen, ettei minua haluttu takaisin kuntaan. Mutta muuten otan oppia Kiplingin kissasta ja heiluttelen häntääni tyytyväisenä muuttokuormassa kohti Seinäjokea ja uutta elämää.

Eli kyllä, nyt olemme innoissamme. Ratkaisu tuntuu todella hyvältä ja oikealta. Ehkä kaikki ovet piti täällä tosiaan lyödä kiinni, jotta ymmärtäisimme lähteä. Olemme saaneet kerättyä muuttoporukan (ei enää mitään kolme miestä kantaa tavaraa 16 h ja jatkaa seuraavana päivänä -muuttoa!!), aikaa on varattu kokonainen viikonloppu (lauantaina lastataan täällä ja sunnuntaina puretaan Seinäjoella) ja Sami sai erinomaisen tarjouksen muuttoautostakin. Olo on sellainen, että kellumme turvaverkon päällä: lukuisat kädet pitävät meistä kiinni. Kaikki sujuu hyvin.

11 kommenttia:

 1. Kuulostaakin ihan toisenlaiselta Kaisalta tuo teksti! Ihanaa päästä ihailemaan teidän uutta lukaalia sitten pääsiäisenä, kai te ootte kotona? :)

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi itkijämummo pääsi taas vauhtiin, sillä tosi on, kuulostat ihan eri ihmiseltä. Tervetuloa, Uus-Kaisa!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä - sitä toivon kevääseenne!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa luettavaa.
  Ihmeellisiä ovat ihmisten tiet tai siis ne tiet, joita Herra ohjaa. Miksi-kysymysten äärellä on hyvä ihmetellä ja nähdä aukeavia ovia. Iloitsen kanssanne.

  VastaaPoista
 5. Ihanalta kuulostaa ilosi ja uskominen hyvään tulevaisuuteen, ehkä sinä todella tarvitsit tämän elämänmuutoksen. Teillä on kyllä ollut melkoinen vastamäki kuljettavana, toivottavasti myötämäki on pitkä, loiva ja töyssytön. Kaunista kevättä toivottelen!

  VastaaPoista
 6. Tämän Kaisan minä tunnen ja olen tuntenut jo yli 30 vuotta:-)

  VastaaPoista
 7. Olipa mukava postaus!
  Tervetuloa tänne, vaikka autoilu on aika mutkikasta; kas, kun hienoissakaan (=kalliissa) autoissa ei ole vilkkuja ja vain harva osaa kaista-ajon...
  Muuten on mukavaa ja kun teillä on kaikki aika lähellä...

  VastaaPoista
 8. Heli, eiköhän me jokin "open house" järkätä pääsiäisenä. :)

  Malli, juuri siksi halusimme ydinkeskustaan, että tarvitsisi autoilla mahdollisimman vähän - juuri tänään sen taas totesin, kun piti vain käydä pudottamassa takuulappu OPKK:een, ja liikenne oli vähän tukkoista... :)

  VastaaPoista
 9. Onnea matkaan ja uuteen kotiin! Kyllä te siitä muuttorumbasta selviätte!

  VastaaPoista
 10. Onnea matkaan ja uuteen kotiin! Kyllä te siitä muuttorumbasta selviätte!

  VastaaPoista