Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 17. helmikuuta 2011

Äänellään se variskin laulaa...

Viime päivät ovat jotenkin luistaneet käsistä. Töissä ei ole ollut erityisen kiirettä, mutta jotenkin nämä muuttovalmistelut vain nielevät ajan. Olemme käyneet läpi kaappeja ja komeroita ja raahanneet lisää tavaraa roskiin ja kierrätykseen. Vielä pitäisi astiakaappeja tarkkailla sillä silmällä, onko kaikkea tarpeen kantaa uuteen kotiin.

Ystävänpäivätervehdyskin jäi laittamatta - mutta ystäväthän ovat tärkeitä joka päivä. Niin myös te, juuri tänään!

Pari viikkoa sitten olimme viikonlopun Lapualla, kun äitini täytti 80 vuotta. Hän piti juhlat lähiomaisille sekä entisille ja nykyisille naapureille. Koska sekä minun että isonveljen puhekiintiö alkaa olla viime vuosien bilettämisen jälkeen täynnä, teimmekin puheen sijasta onnittelulaulun. Samin luvalla julkaisen sen tässä (isoltaveljeltä en tohtinut kysyä!).

Pahoittelen tekniikkaa, video on kuvattu meidän normikameramme videotoiminnolla, joten kohinaa on. Lisäksi laulutasoa ei saatu kunnolla testattua etukäteen, sillä Samin ja isonveljen laittaessa äänentoistoa kuntoon minä ja kamera olimme äidin ja isän luona, jonne talonväki tuli esittämään laulutervehdyksen - kyllä, Lapualla on kerrostalo, jossa toimitaan näin!

Yrittäkää kuitenkin saada jotain selvää. Ja jos ette saa, se ei välttämättä ole mikään vahinko. Tämän jälkeen tunnustan, ettei minusta taida tulla Idols-tähteä.

Jos ihmettelette, mikä Samin takana ruudulla pyörii, se on diaesitys äidin 80 vuodesta valokuvien muodossa. Samanlainen pyöri meidän häissämme, ja jälleen keran se oli hitti.

5 kommenttia:

 1. Kovettu esitys :) ohkeita lapsia teirän äireellä, kyllä kelpaa.

  VastaaPoista
 2. Hienosti tehty ja kiva esitys! Teidän äitee oli varmaan ylpeä lapsukaisistaan.

  VastaaPoista
 3. Hih, itse asiassa iäkäs vierasjoukko sankaria myöten ei saanut kunnolla sanoista selvää... :D :D Mutta olimme onneksi tulostaneet äidille sanat kehyksiin, minkä lisäksi hän sai ensimmäisen levytyksemme, eli laulummme cd:llä. Niistä tuntuu olleen iloa.

  VastaaPoista
 4. Selkeetä youtube-ainesta, ihan ku meidän esitys viime kesänä... :D

  VastaaPoista
 5. Heli, jostakin me tuo idea saatiin... :D :D Puolustuspuhekin on melkein sama!

  VastaaPoista