Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 28. tammikuuta 2011

Tieto tuli

Hassua, miten sitä kuvittelee olevansa työssään hyvä, eikä olekaan. En kelvannut edes varasijalle, kun toimi nyt täytettiin vakituisesti markkinointisihteerin nimikkeellä. Tieto oli tullut sähköpostiin.


10 kommenttia:

 1. Olen sanaton. Ja sähköpostitse, eivät edes kehdanneet soittaa. Olen niin VIHAINEN sun puolesta. Murrr.

  Halaan!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kurjaa. No, et varmasti ollut huono työntekijä. Menetys on heidän. Nyt kohti uusia, mukavia haasteita!

  VastaaPoista
 3. Päivän sanat osuivat taas kerran oikein kohdalleen.

  "Ilmastonmuutos" voi nyt olla paikallaan. Eihän teitä mikään sido eikä todellakaan kannata verojaan maksaa noin pöljään kuntaan, tiedä miten kauan pysyy pystyssäkään. Itse asiassa voi olla suurikin siunaus siinä, ettet saanut paikkaa.

  Tiedän kyllä kokemuksesta, että kestää aikansa ennen kuin lohdutukset lohduttavat. Sinulla on nyt täysi oikeus olla pahoillasi, vihainen ja hapan. Mutta nokka kohti uusia haasteita!

  VastaaPoista
 4. No voihan kissan pissi miten kävi. Onpa jännä "nähdä" kuka sen paikan sai. Voin hyvin kuvitella tuntemuksesi ja jos itse olisin kirjoittamiseen taipuvainen pistäisin kaiken tuntemukseni koneelle ja talteen. Vois joskus tulevaisuudessa olla hyväkin varasto tekstiä johonkin.
  Matkin Villiviiniä: nokka kohti uusia haasteita!

  VastaaPoista
 5. Ja pyh! He ottivat suuren riskin - eivätkä tod näk edes ymmärrä sitä. Sinä olet tehnyt kahden vuoden aikana hyvää työtä ja olet ollut pidetty. Liekö pätevyys tai koulutus tai työkokemus saanut heitä tekemään päätöksen jota ei voi ymmärtää, kun tietää sinun ja palosi asialle. Mutta kuten Ojanperä sanoi aina ettei kannata toivoa uutta opettajaa se voi olla vielä kamalampi. Ja Ojanperähän tiesi, että rakastimme häntä enemmän kuin ketään muuta. Monet hakijat vaikuttavat hyviltä paperilla ja haastattelussa, mutta eivät sitten olekkaan samanlaisia tehopaketteja kuin sinä. Meillä päiväkodissa on todella kurjaa kun paras ihminen voi olla muodollisesti epäpätevä, mutta pitkäaikaisena sijaisena oppinut ryhmän tavat ja lapset, muta emme voi ottaa häntä. Toivon, että tämä on uuden alku sinulle.

  Ja jos on vaikea kohottaa katsetta taivaaseen niin lueppa vaikka

  chasingmymiracle.blogspot.com

  Jesaja sanoo sen niin rohkaisevasti

  He gives strength to the weary and increase the power of the weak. Even youths grow tired and weary, and young men stumble and fall; but those who hope in the LORD will renew their strength. They will soar on wings like eagles; they will run and not grow weary, they will walk and not be faint."

  ja Jen siitä kirjoitaa vähän aukaisten sitä...

  Sinä olet erityinen ja minulle rakas. Lupaathan rakastaa itsekin itseäsi. ja jos koen tarvetta vielä jatkaa siirryn sitten jo sähköpostiin... :)

  VastaaPoista
 6. Peesaan Villiviiniä!
  Tapahtuneen valoisat puolet kirkastuvat myöhemmin.
  Iso halaus.

  VastaaPoista
 7. Olen kans kiukus moisesta menosta! Usko vaan, että olit niille liian kova pala. Nykyisin ei kärsitä sellaista ihmitä, joka osaa, tietää, haluaa oppia ja on vastuullinen.
  Seinääjoelle muutto on varmasti hyväksi. (Itse muutin sairauslomani aikana lähikaupunkiin 20 km:n päähän, ja ihmettelin, että en hoksannut sitä jo aiemmin.) Älä missään tapauksessa ajattele sitä pakotienä vaan ulospääsynä. Kukahan se sanoikaan, että kun yksi ovi sulkeutuu, avautuu aina toinen. Siihen on tosin toisinaan vaikea uskoa.
  Luen harvakseltaan sun päivityksiä, mutta aiemmin pohdit, mikä on miuli. Mielestäni se on fingliskaa ja tarkoittaa muulia :)

  VastaaPoista
 8. Pyydä kuitenkin nimittämismuistio, näät ainakin miten ovat perustelleet sen "toisen" valintaa kunnan toimeen.

  Elämä on NIIN epäreilua välillä.

  VastaaPoista
 9. So unfair! I am :( for you. But I am sure some new door must open sooner or later.

  VastaaPoista