Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Haastattelu takana

Itse haastattelu meni omasta puolestani hyvin, olen tyytyväinen siihen mitä sanoin. Mutta haistoin koko ajan, että en ollut mieluisa vaihtoehto.

Sanoin Samille, että jos minua ei valita, olisi ihanaa jos olisi jokin pakotie - sillä eihän meillä sitten enää olisi syytä asua Jalasjärvellä. Harmi vain, että Seinäjoella vastaavan kokoiset asunnot ovat kovin kalliita, muuttaa ei oikein voi ennen kuin jommalla kummalla on täysipäiväinen työ. Nyt onneksi kahdeksi päiväksi töihin JIBBOn ja Kantin osastolle Opinlakeus-messuille, yövyn kaason luona, niin että maailmanparannusta toivottavasti tiedossa.

7 kommenttia:

 1. Ei ihme että tökkii. Jos haastattelussa esitetään noin todella törppöjä kysymyksiä eikä kokemustasi ja osaamistasi katsota miksikään, niin kyllä se minustakin viittaa ennakkoasenteeseen. Veikkaan, pessimisti kun olen, että joku kauppatieteen maisterismies tai ehkä söpö tytönlirpukka siihen on jo katsottu, mutta häpeä ja menetys ei ole sinun vaan kunnan. Onneksi aurinko paistaa edelleen ja tähdet kiertävät radoillaan.

  VastaaPoista
 2. Huh, huh, millainen haastattelu. Ei kuulosta oikein asialliselta haastattelijan puolelta. Jaksamista!

  VastaaPoista
 3. No huh-huh sanon minäkin! Jos hullusti käy niin toivotaan, että kääntyy parhaiten päin.

  Ihanaa maailmanparantamista kuitenkin tiedossa, hyvä ajoitus silläkin!

  Halaus.

  VastaaPoista
 4. Voi hyvää päivää! Postauksestasi huokui läpi se keltaisen nesteen määrä, joka haastattelijoiden otsilla todennäköisesti helmeili.
  Ellei heillä sitten ollut sovittu strategia, jonka vetivät satasella nappiin: "Me pllaan tiukkoja esimiehiä, suhteiden varaan ei kannata laskea, mitä suustasi päästät paineen alla, meneekö hermo..."
  Toivottavasti niin :)

  Mä niin toivon, että saat sen duunin!

  VastaaPoista
 5. Se on suuremmissa käsissä miten käy. Tsemppiä silti odotteluun, mitä maailma tuo tullessaan. Mutta sen vaan sanon, että on se heidän menetyksensä, jos eivät sua tajua ottaa!!

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa niin hirveeltä, että mullakin nousi adrenaliinit pilviin!
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. No oli haastattelu! Olen itse ollut työhaastatteluraatilaisena ja totean, että oli jotenkin jengillä tarve todistella sulle MIKSI eivät halua sua tiimiinsä... Aika köyhää.

  Surullista! Voimia.

  VastaaPoista