Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 16. joulukuuta 2010

Selvitystä

Eilisilta meni taas liikenteessä, seutukunnan Kantti-nuorilla oli ensimmäinen yhteiskokoontuminen Seinäjoella. Ensin saimme tutustua Ilkan toimitukseen ja kirjapainoon, ja sitten mussuttaa massut täyteen Piikissä. (Olen virallisesti vanha. Piikin ruoka laittoi janottamaan tolkuttomasti, ja kotiin päästyä ajatuskin paikan pitsasta etoi. Kannatamme siis edelleen paikallista pizzeriaa.)Peräti 18 nuorta, 2 ohjaajaa sekä minä ja työkaveri olimme paikalla. Mukana myös kanttilaisia, jotka ovat vasta arastellen aloittamassa. Tuli hyvä mieli.


****

Nyt maanantaina sain kuulla, että vakituinen viestintäsihteeri on saanut töitä muualta ja lähtee vuodenvaihteessa. Voitte kuvitella riemuni - nyt ovat kaikki ovet auki! Soitin entiselle esimiehelleni kuntaan ja sain kuulla karmean totuuden. Nimekkeeksi tulee "markkinointisihteeri" ja pääpaino tulee olemaan markkinoinnissa ja elinkeinopuolessa ("Voisi olla yhtä hyvin elinkeinosihteeri"). Rivien välistä luin selvästi, että turhaa työtä teen jos haen. Mutta totta kai haen paikkaa, kunhan se tulee auki.

3 kommenttia:

 1. Yrittänyttä ei laiteta. Ja paljon lämpöisiä tukevia ajatuksia matkaan.
  Tahdon uskoa lujasti, siihen, että paikkasi löytyy, "pikkusen" ensin koetellaan.
  Voimia lähettää Tuula

  VastaaPoista
 2. Voi voi miten sitä yrityskokemusta taas kerran yliarvioidaan ja kasataan ihmeellistä toimenkuvaa. Kakkaa haukkaavat, sanon minä. Elinkeinosihteeri tai markkinointisihteeri ilmeisesti kuulostaa jonkun mielestä komeammalta kuin viestintäsihteeri vai oletko suututtanut jonkun sehven siellä kunnassa?

  Epäilen vielä, että jos on todella syvällistä, laajaa ja monipuolista yritys- tai elinkeinoelämäkokemusta, niin kenties ei ole halua tulla kuntaan millekään sihteerin vakanssille. Tai ainakin hetken päästä tarvitsee itselleen sihteerin...

  VastaaPoista
 3. Tuula, aina välillä pitää muistuttaa itseään, että olemme sentään nuoria ja (melkein) terveitä, eikä pitäisi valittaa. Mutta välillä väsyy...

  Villiviini, en tiedä suututtaneeni. :) Mutta meidän kj palvoo yrittäjiä, huomasin jo sijaisuuteni aikana että yrittäjiin riitti rahaa, esim. matkailumarkkinointiin ei... Muuten olen kanssasi täsmälleen samaa mieltä. Tosin ne kumminkin ottavat siihen jonkun tradenomin, jolla on kaupallinen koulutus, eikä mitään humanoidia... (Hain samaa paikkaa, johon vakkari nyt valittiin. Ex-esimies kysyi, olinko haastattelussa. Siis vissiin tosissaan kuvitteli, että pääsisin haastatteluun asti pankkimaailmassa... Hohhoi.)

  VastaaPoista