Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joululukemista

Lähestyin tuossa juuri kustannustoimittajaa kysellen, ehtisikö hän ottaa vastaan "neuleromaanin" tämänhetkisen version. Olen muokkaillut sitä viime viikkoina (suurkiitos vielä kerran esilukijoille!) ja alan olla tekstille niin sokea, että haluan sen hetkeksi käsistäni. Katsotaan siis, kuinka käy.

Kun kirjoittamisen kanssa olen ollut viime ajat tekemisissä, niin laitoinpa tänne vähän linkkejä kirjoittamiini jouluaiheisiin teksteihin. Enemmistö on toki Bettyistä, kuten voitte arvata. Joka ei tiennyt minun olevan jouluihminen ennen kuin luki Bettyt, tietää sen varmasti sen jälkeen... ;)
(Tylsänä ihmisenä julkaisen tämän saman päivityksen myös Kerällä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti