Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 11. marraskuuta 2010

Livahtava viikko

Tällä viikolla on tapahtunut positiivisia juttuja. Sami oli Ilkka-lehdessä, ja ensi viikolla tullaan tekemään juttua paikallislehteen - aiheena siis Lankuri. Ilkan jutun jälkeen Lankurin käyttäjämäärä hyppäsi päivässä kolmanneksen ylöspäin! Toisaalta Sami on pakertanut koneella nyt pyöreitä päiviä, kun käyttäjämäärän lisääntyessä löytyy uusia ongelmia, esimerkiksi "ihana" Internet Explorer on varsin viheliäinen...

Lunta on tullut ja sulanut ja tullut ja sulanut. Eilen ajoin klo 11:ksi palaveriin Nurmoon, eikä teille ollut tehty vielä mitään. Jopa valtatiet olivat niin uraiset ja jäiset, että körötin 60 km/h. Lisäksi raiteet olivat jäätyneet sellaiselle kynnöspellolle, että cd-levykin pätki soittimessa tärinän takia. Risteyksissä piti kääntyä ryömimisvauhtia, ettei fiestuli olisi karannut käsistä kaistoja peittävässä lumisohjopöpenössä. Paluumatkalla onneksi olivat aura- ja suolausautot jo ehtineet olla liikkeellä.

Eli kyllä, mulle riittäis tämä talvi jo... Tai oikeammin tämä syystalvi. Oikea talvi pakkasineen ja narskuvine ei-liukkaine lumineen on ihan kiva, koska aina voi pukeutua lämpimästi. Mutta liukkauteen ei edelleenkään oikein auta mikään, aina eivät ne kenkiin laitettavat piikitkään. Hiekoitus tietysti auttaisi, mutta se on valitettavasti monin paikoin yhtä harvinaista kuin prinsessavierailu...

Pysykää siis pystyssä kaikin tavoin!

4 kommenttia:

 1. Luin sen Samin haastattelun netistä ja oli aivan upeaa miten hän jaksaa kurjasta tilanteesta huolimatta (ei ihme että olet häneen rakastunut) ;O)

  Jaksan kuitenkin luottaa siihen, että kaikella on tarkoituksensa tai kuten mummini sanoi "se on hyvä niinku se on" vaikka kaikkea ei aina sillä hetkellä, tai pitkään aikaankaan, huomaisi.

  Iloa ja valoa täältä vesisateesta!

  VastaaPoista
 2. Harmi, ei voi muuta sanoa. Eteenpäin vain, lumessakin, mutta varoen.

  Joko teillä jouluttaa?
  Meillä tehtiin tänään periaatepäätös joulunviettopaikasta. Eli kotiseudelleni suuntaamme. Olin ajatellut, että niinkauan, kun äiti elää menemme sinne... Nyt alkoi tuntua siltä ettei joulua tule, ellemme ole siellä. Siis ainakin tänä jouluna, sitten on ehkä aika ryhtyä luomaan uusia jouluperinteitä. Onhan sitten vuosi aikaa miettiä..
  Mukavaa pyhäpäivää ja vaalipäivää, sekä voimia alkavalle viikolle.

  VastaaPoista
 3. Liukkaus ei ole kivaa. :( Viime talvi oli sentään "kunnon talvi", sellainen kuin minun lapsuudessani. Kunnon pakkasta ja lunta! Ja olivat ne puut kyllä kauniita! Ikävää vaan, että keuhkot ovat eri mieltä pakkasen ihanuudesta kuin mieli, eikä mielikään oikein tykkää, jos on hirveän kylmää. Mutta eipähän ainakaan ole liukasta, kun mittarissa on -28 astetta pakkasta.

  VastaaPoista
 4. Liukkaus ei ole kivaa. :( Viime talvi oli sentään "kunnon talvi", sellainen kuin minun lapsuudessani. Kunnon pakkasta ja lunta! Ja olivat ne puut kyllä kauniita! Ikävää vaan, että keuhkot ovat eri mieltä pakkasen ihanuudesta kuin mieli, eikä mielikään oikein tykkää, jos on hirveän kylmää. Mutta eipähän ainakaan ole liukasta, kun mittarissa on -28 astetta pakkasta.

  VastaaPoista