Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 22. marraskuuta 2010

Jalasjärven kuuluisin sohva

Ensin se esiteltiin heinäkuussa täällä. Ja sitten se oli näytillä marraskuun alussa täällä. Ja nyt se näkyy täällä.


Toivottavasti sohvat eivät ylpisty kovin helposti.

2 kommenttia:

 1. Sohvathan on kuuluisia kylmästä päästään, samoin kuin lämpimästä sylistään. Kyllä ne osaa ottaa julkisuudenkin kohtuudella, luulen ma..
  Toivottavasti julkisuus auttaa "sohvanpäällisiä" työllistymisessä.

  Lämpöisiä joulunvalmisteluhetkiä
  sinne sohvan nurkkaan.

  VastaaPoista
 2. Juttua en päässyt vielä lukemaan, kun ei tämä näkö riitä jutun suurentamisesta huolimatta, mutta ainakin sankareiden ilmeet ovat muikeat. Kyllä se sohvakin kestää kehut, mutta toivottavasti tämä taas osaltaan osuisi oikeisiin silmiin, noin työllistymisen kannalta.
  Ja sivumennen sanottuna, tänään löysin sähköpostistani vihdoinkin yhteydenoton, joka koski Sukkasadon arvontaa. Parempi myöhään...

  VastaaPoista