Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 12. lokakuuta 2010

Aktiivi-Kaisa


Jälleen kerran kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Saatuani kuulla, että pääsen töihin, aktivoiduin huolestuttavasti. Olen järjestänyt kylpyhuoneen, keittiön sotkunurkan, eteisen komeron (kuvassa), pessyt pyykkiä... Lisäksi torstaina iskenyt karmea nuhakin parani saman tien. Pelottavaa. Mutta kuten kuvasta näkyy, olen taas päässyt palaamaan piilolinsseihin, ja se on mukavaa!

Kaksi työpäivää takana, lähes täyttä. Minä ja JIBBO-hankkeen vetäjä olimme Jurvan yläkoululla pitämässä mediakasvatustuntia, suomeksi kertomassa miten lehtijuttu syntyy. Eilen sain olla vain kuunteluoppilaana, tänään puhuin jo itsekin.

Väsy on kova, kun kumpanakin aamuna on herätys ollut ennen kuutta, jotta ehdin Seinäjoelle kimppakyytiin. Onneksi lumisade iski tänään vasta kun minä en enää itse ajanut... Mutta ihan kivalta uusi työni tuntuu, ja erinomaisen erilaiselta kuin entinen. Huomenna pidän toimistoaamua + palaveri-iltapäivää, mutta ensi viikolla taas "esiintymään". Ei tällaista täysiaikaisesti jaksaisikaan...

Tänään sain urheiluseuralta viestiä, että he voisivat ostaa minulta työtunteja. Kun vielä lisäksi luvassa on ainakin tältä kuulta melkoiset kilometrikorvaukset, tuntuu toimeentulo ihan mukavalta. Puusta pudonnut olo tosin on vieläkin, mikä näkyy varmasti tämän jutun sekavuudessa...

Taidankin mennä hetkeksi oikoosihin töihin. Hyvää viikonjatkoa!

5 kommenttia:

 1. Voi että kuulostaa kivalta, olet saanut oman moottorisi käyntiin. Sitä kummasti piristyy kun asiat on kunnossa. Olethan laittanut talvirenkaat autoosi!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, "pohjamudista" kipuaa ylös taas taistossa vahvistunut ja voimiakin (?) saanut Kaisa. Ihan pikkusen kadehduttaa tuo aktiivisuus, suunnitteluasteella on minullakin.....esim. ikkunoiden pesu, elän vaan toivossa, että leudot säät palaisivat ja kummityttö tulis kylään! (:

  VastaaPoista
 3. Onnea on työpaikka!
  Vaihtelevalta työsi vaikuttaa! Niinpä vaan kaikki loksahtaa kohdalleen, kun aika on.
  Hyviä työmatkoja!

  VastaaPoista
 4. Onnea matkaan! (Kirjoitan "tulevaisuudesta" käsin, joten siksi kommentit ehkä ovat hieman "outoja".)

  VastaaPoista