Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 19. elokuuta 2010

Linjoilla taas

Viime päivien hiljaisuus johtuu osittain teknisistä ongelmista. Anvia nosti yhteyksien nopeuksia ja samalla poikkaisi meiltä koko yhteyden hävittämällä Samin kiinteän IP-osoitteen. Olisi tarvittu vain ko. osoitteen näpyttely profiiliin, mutta se ei onnistunut kahteen päivään... Vihdoin teknisessä tuessa (puheluhinta noin euron per minuutti) löytyi joku joka teki jotain, ja palasimme tänään nettimaailmaan.

Osittain tauko johtuu myös siitä, että töissä on ollut melkoista haipakkaa. Jalasjärven yrittäjien markkinat ovat lauantaina, ja olen organisoinut taas kunnan osastoa. Itse en paikalle onneksi joudu, ensimmäisen kerran enemmän tai vähemmän vapaaehtoisia on rutkasti. Paikalla aamupäivällä myös uusi hallinto- ja talousjohtajamme ja iltapäivällä kunnanjohtaja.

Uimahalli on auennut, ja parina iltana on käyty vesijuoksemassa. Tekee hyvää mielelle ja ruumiille.

4 kommenttia:

 1. Hyvä, että saitte linjat kuntoon. Välillä aina ihmettelee teknisiä tukia kun luulisi, että jos hoitaisi asiat puhelun kuluessa niin kaikilla olisi parempi mieli.
  Pidän peukkuja koulutussihteerin paikan puolesta joka tapauksessa.

  VastaaPoista
 2. Ihana lukea, että olet taas "linjoilla", olenkin jo kaivannut. Usein käyn kurkistamassa mitä kuuluu, enkä aina kommentoikkaan, en edes terveisiä lähetä - seuraan kuitenkin tapahtumia.
  Toivotan rentouttavaaa viikonloppua ja tärppiä...olen ennekin kannustanut suunnilleen näin "siellä missä et arvaakkaan, aukeaa uusi tie".
  Lämpimin ajatuksin Tuula

  VastaaPoista
 3. Ei ole netin kanssa aina helppoa, ei.

  VastaaPoista
 4. Ei ole netin kanssa aina helppoa, ei.

  VastaaPoista