Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 8. heinäkuuta 2010

Yksinoikeudella Tuumooksien lukijoille

Eilen ajelimme Lapualle pikku fiesta niin täynnä tavaraa, että kiihtymiseen ja jarruttamiseen meni melkein yhtä kauan aikaa kuin rekalla... Tapasimme meidät vihkivän papin ja kävimme kesäteatterissa taputtamassa muiden mukana hurjasti isonveljen Otolle, rikkaalle saksalaiselle. :)

Tänään saimme tehtyä aika paljon valmiiksi, huomenna ei ole mitään paniikkikiirettä. Ja ainakin muutama vieras on jo ilmoittautunut auttamaan häiden jälkeisessä siivouksessa...

Niinpä tässä teille, rakkaat Tuumooslaiset, muutamia kuvia edistyneestä juhlatilastamme...
...ja sitten ihan taatusti yksinoikeudella kuva morsiamesta koekampauksessa ja -meikissä (sekä erittäin hikisessä hellemekossa)...9 kommenttia:

 1. Oi oi oi... tässä on oltu täpinässä jo siitä saakka kun auton nokka suunnattiin Lapualle, mutta että vielä tälläistä kuvamateriaalia sitä täpinää lisäämään. Saako tässä edes enää nukutuksi ;) Morsian näyttää erittäin kauniilta <3 Ja miten se päivän sana menikään -> ei saa tuomita itseäänkään. Opettajaressut vain eivät valitettavasti ole koulutettu yhtä laajasti kuin mitä heidän toimenkuvansa tuppaa olemaan.

  Huomenna-kaunistautumaan-menevä

  VastaaPoista
 2. Oletpa kaunis.Aina sitä jotain hankaluutta sattuu, vaan järjestyihän se näköjään.Nyt vaan jännätään teidänkin puolesta.Vaikka uskompa vaan että pikku perhoset teilläkin masussa lentelee.

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniilta näytätkään! Ja hääpaikka näyttää tosi juhlavalta. Ihanaa hääjuhlaa teille!

  VastaaPoista
 4. Hei Kaisa, juhlapaikka näyttää ihanan romattiselta.
  Juhlakampaus ja -meikki pukevat sinua; olet tosi nätti!

  VastaaPoista
 5. Kaikki varmasti menee hyvin ja juhlapaikka ainakin on komea. Eipä uskoisi kansankynttilöitä noin sivistymättömiksi ja typeriksi, mutta hällä väliä kun sait avaimet käteesi.

  Sinä olet todella kaunis morsian. Ihanaa hääpäivää!

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen tarina! Muistot säilyy! Usko vaan, vielä ne naurattavat, joskus sitten, viimeistään Hopehäiden kynnyksellä.
  Ihanaa hääpäivää kauniille morsiamelle komeine sulhoineen! Voi, miten rakastuneita olitte viimeksi tavatessamme <3

  VastaaPoista
 7. Kauniilta näyttää kaikkien kommellusten jälkeen! Onnea morsiusparille!

  VastaaPoista
 8. No jo oli tiukat kansankynttilät, eikö ne osaa antaa avaimia kuittausta vastaan ilman kiusaamista, no loppu hyvin kaikki hyvin. Voi miten kaunis morsian sinusta tuleekin jos koekappaleena olet tuon näköinen. Ihanaa hääjuhlaa teille kummallekin!

  VastaaPoista
 9. Pakko toistella edellisiä kommentteja, voi kuinka olet kaunis!
  Ja noi mummukka ja papparainen- pöytäkoristeet on ihan huiput!

  Haikeana täällä huokailee nimimerkki maistraatissa naimisiin mennyt, Ikeassa häälounaansa syönyt :)

  VastaaPoista