Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 2. heinäkuuta 2010

Tänään...

 • heräsin aikaisin, kuten olen herännyt koko loman. Ei siinä mitään, mutta kun tästä huolimatta en tahdo iltaisin saada unta! Onneksi (?) ylösnousun jälkeen tuli niin kova väsy, että möngin takaisin peiton alle. Sain nukuttua pois univelkoja ja sen jälkeen olo oli parempi. (Enkä nukahtanut iltapäivällä neljältä, millä on tietysti saattanut olla vaikutuksensa siihen huonoon iltauneen.)
 • oli aikomus käydä ensimmäisen mansikoista ilmoittaneen torimyyjän puheilla. Aamukahvilla (tuuletus)parvekkeellamme kuitenkin Samin kanssa totesimme, että mansikoiden perkaaminen EVVK tänään. Sitäpaitsi äiti sanoi eilen puhelimessa, että takuulla mansikoita saa vielä ensi viikon jälkeenkin, ja kyllä äiti tietää! :) Päädyimme siihen, että nyt on lomapäivä. Eilen saatiin taas paljon aikaan häiden eteen, joten nyt oli kova halu ottaa ihan rennosti.
 • kävimme Halpa-Hallissa shoppaamassa villisti, kotona syömässä ja sen jälkeen rannalla. Uimaan emme menneet, mutta oli autuasta olla vain. Kesän paras asia on mielestäni maata auringossa hyvän dekkarin kanssa ja välillä vain kääntää kylkeä. Maanantaina kärähtänyt nahkanikin on jo toipunut, nyt muistin sentään sitä vähän rasvailla... Olen vähän huolissani :) siitä, että morsiamet ovat kuvissa alabasteri-ihoisia - mutta minkä voin sille, että kun normaalisti kalmankalpea ihoni näkee vilauksenkin auringosta, kuuluu vain puff ja muutun vaalean maitosuklaan väriseksi. Tukkani vaalenee samaa tahtia kuin iho tummuu, joten kuumina kesinä minut voisi sekoittaa Linda Lampeniukseen, ellei meillä olisi noin kahden metrin pituuseroa.
 • saimme häälahjan rakkaalta ystävältä, joka ei pääse juhliin. Kivoja yllätyksiä on tullut pitkin viikkoa - kiitos niistä.
 • jännitän vähän huomista - kaaso oli harmillisen niukkasanainen, kun yritin lypsää tietoja siitä, mitä tapahtuu... Eli jos tässä blogissa ei näy elonmerkkejä tulevina päivinä, olen herännyt sunnuntaina Ruotsinlaivan autokannelta tai vastaavasta!
 • ilmeisesti monella alkaa loma, ja hyvää sellaista haluan teille toivottaa - sekä voimia työhön niille, joilla ei lomaa ole!

2 kommenttia:

 1. Aurinkovoidevinkki huonomuistisille: luontaistuotekaupasta saatava P20. Sitä ei tarvitse lisätä, ainoastaan aamulla kun muistaa laittaa. Ja se pitää laittaa 90min ennen kuin menee ulos. Siinä tarvii kyllä vähän muistia. Mutta tämä toimii! Mulla kävi kerran niin, että laitoin vähän liian pienelle alueelle, ja puseron hihan alta vilkkui voitelematonta ihoa. Se kohta oli illalla palanut, vieressä oleva ei. En ole vuosiin käyttänyt mitään muuta.

  VastaaPoista
 2. Hei, kiitos vinkistä! Tuon palamisen kanssa kävi niin, että maanantaina oletimme päivän olevan lämpimän. Kun sitten kömmin varjoisalle parvekkeelle helletopissa ja shortseissa, valtava tuuli nosti ihon kananlihalle. Rannalla kuvittelimme siis korkeintaan hetken värjöttelevämme - ja vasta sinne päästyä tajusin, että on kuuma eikä minulla pienintäkään aurinkosuojaa...

  VastaaPoista