Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 17. heinäkuuta 2010

Rantaelämää

Tänään yritin etsiä itselleni lisää ns. narutoppeja, koska niitä kuluu vähintään yksi per päivä. Halpa-Hallissa sanottiin, että ne on myyty loppuun! Jotakin mallia olisi ollut, mutta kovin kapoista - voi niitä muutamaa kesää vuosituhannen alussa, jolloin olin niin pieni etten löytänyt tarpeeksi kapeita vaatteita...

Mutta parisuhdekilojen emme ole antaneet haitata rantaelämää, minä esiinnyn julkisesti bikineissä vaikka epäilemättä joku keksisi paheksua, miten tällä painolla... Tosin kumpikin Samin kanssa vannotimme toisiamme, että uimapukukuvia ei sitten julkaista!

Tänään lähti talviturkkikin. En ole uinut leikkauksen jälkeen, ainoastaan vesijuossut, joten vähän jännitti. Mutta niin vain molskin reippaasti järvessä!

Tänään myös laitoimme pikku fiestaa reissukuntoon. Fiestahan on sitä lyhytperäistä mallia, joka kääntyy tilassaan ympäri, mutta jossa ei ole kunnon takaluukkua. Tänään rupesimme tutkimaan, mitä siellä pienessä takaluukussa oikein on. Kun totesimme, että vilttiä, puolipeitettä ja autolapiota ei ehkä tulevina viikkoina hirveän suurella todennäköisyydellä tarvita sekä raivasimme tilaa muutenkin, sinne mahtuu maanantaina matkalaukku. Tätä ei ole aiemmin tapahtunut.

Ihanaa pyhänaikaa!

5 kommenttia:

 1. Kesäkamat tosiaan on myyty loppuun. Tytärpuoli kävi lainaamassa meiltä kylmäkassia (oikea retrokassi 70-luvulta), kun kaupoista ei enää löytynyt minkäänlaista. Muutama kylmäkalle oli sentään vielä ollut Prismassa. Annoin suoraan pakastimesta yhden pullon omenamehua kolmanneksi kylmävaraajaksi. Neiti lähti aamulla hevosensa kanssa Niinisaloon ratsastuskilpailuihin. Pitkällä ajomatkalla ei varmaan ole koskaan liikaa juomaa mukana, ei ainakaan tällä helteellä.

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta, ihan kuin olisi sota... :D Kuumia kesiä on ollut aiemminkin, esim. 2002 ja 2003, enkä muista tällaista "loppuunmyynti-intoa". Täällä päin kyllä vielä näkyy kylmälaukkuja kaupoissa. Onneksi meillä on muutaman vuoden takainen ihan hyvä halpismalli, jonne pakataan reissueväitä.

  VastaaPoista
 3. Kuulin eilen, että hyttyskierukat - ne semmoset vihreät kierukat jotka laitetaan palamaan/savuamaan, olisivat myös loppuneet kaupoista.
  Ja hyttysenpistoon auttavat geelit, kuulin joku aika sitten, olivat apteekeista loppu.
  No kuulinpa myös radiosta, että suksitehtailla on ollut kiireinen kesä, kun talvella sukset myytiin loppuun.
  Mitähän "pulaa" joudumme vielä kokemaankaan.
  Olemme tänään toipuneet eilisistä juhlista, yö oli lyhyt, kärpäset jotka eilen valtasivat talon, kun ovet olivat auki ja väki kulki ulos ja sisään, herättivät kuuden aikaan aamulla. Ilta kului myöhään viimeisten vieraiden kanssa, sitten raivattiin jälkiä ja yritettiin tappaa kärpäset, paarmat ja hyttyset yms. ylimääräiset asukit.
  Tänään on kärpäsoperaatio jatkunut, tiski- ja pyykkikone pyörineet. Astiat alkavat olla takaisin kaapeissa, mutta jääkaapissa vielä syömättömiä herkkuja..juhlat siis jatkuu kahteen pekkaan. Ennen loman alkua on jääkaappi tyhjennettävä, lähdemme REISSUUN! Tänään vielä saunaan ja uimaan.
  Mukavaa reissua teille ja kestämistä Fiestalle(:

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti matkanne onnistui hyvin. En ehtinyt toivottaa hyvää matkaa ja Rauma vinkkejä oman kesälomamatkani vuoksi. Mikäli pysähdyitte Porissa niin Jusleniuksen mausoleumi olisi ollut ihan hyvä kohde. Samoin Ulvilan vanha kirkko, jossa on mukava opas ja kahvitarjoilu

  VastaaPoista
 5. Matka meni hyvin, illansuussa kotiuduttiin. Fiestuli jaksoi, me jaksoimme (pääsimme uimaan Yyterissä ja Hämeenkyrössä, mikä auttoi asiaa...) ja sääkin suosi täydellisesti. Köyliössä tuli viisi vesipisaraa auton tuulilasiin, mutta äsken Parkanosta kotiinpäin tultaessa iski se mainostettu ukkoskuuro. Salamointi ja jyrinä oli kohtuullista, mutta vettä tuli niin, että pysäytimme auton kahdesti. Tarkempaa reportaasia tulee kunhan kerkiän, FB-kaverit voivat käydä jo katsomassa kuvia profiilissani!

  VastaaPoista