Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Lähtövalmiudessa

Totesin aamulla Samille, että kun viime päivät on häärätty hääjuttuja yhä kiihtyvällä vauhdilla, on oikeastaan helpotus päästä huomenna lähtemään kohti Lapuaa ja "tositoimia". Sää vähän hermostuttaa - korsetissa, vuorillisessa mekossa ja vuorillisessa jakussa (joka toki lentää päältä kirkon jälkeen) tarkenee, samoin kuin Sami puvussaan...


Kortinlukija on jo pakattu, joten näppäsin kännykällä suttuisen kuvan tavaroistamme. Tässä ei ole vielä sentään ihan kaikki... Esimerkiksi puvut roikkuvat yhä henkarissa.


Mutta koska Danielilla ja Victoriallakin oli hääviikkonsa keskiviikosta alkaen juhlia ja vastaanottoja, me emme tietenkään ole yhtään huonompia. Huomenillalla menemme katsomaan Mies, joka ei osannut sanoa ei -näytelmän ensi-iltaa, ja perjantai-iltana tapaamaan tuttuja peltoseuroihin Poutun padolle. Torstaiksi ei vielä ole keksitty mitään, mutta eiköhän sekin siitä täyty... ;)

Kyllä, jännittää.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa odotuksen ja jännityksen aikaa ja lämmintäkin vielä samaan syssyyn. Muistakaa juoda lauantaina riittävästi nestettä ennen alttarille menoa, ettette pökerry.
  Lämpimin ajatuksin Tuula

  VastaaPoista
 2. Se on kuuma alku teidän avioliitolle. Toivotaan että hieman viilenis sää, suhde kai voi olla kuuma.

  VastaaPoista
 3. No, toisaalta helle parempi kuin kaatosade. Oletko saanut pidettyä morsiuspuvun salassa Samilta?
  Mihin muuten suuntaatte hääyöksi, entäs häämatka?

  VastaaPoista
 4. On sulla ollut hauskaa ja jännittävää yhtäaikaa ja jännemmäksi vaan muuttuu, ennenkuin juhla on ohi. Toivon myös sään viilenemistä, vaikka voihan se olla niinkin ettet sitä edes sitten huomaa lauantaina.

  VastaaPoista
 5. Oikein ihania päiviä ennen ja jälkeen häiden. Ja tietenkin onnellista hääpäivää.
  Kaikki "pieleen menneet" jutut ovat niitä, joita jälkikäteen muistellaan. Meidänkin häistä kaikki muistavat, että se oli se vuosikymmenen sateisin ja kylmin juhannus...

  VastaaPoista
 6. Oikein mukavia päiviä ennen ja jälkeen h-hetken.

  VastaaPoista
 7. Ilmoja näkyy pitelevän hääpäivänänne! Meillä oli viime sunnuntaina ristiäiset ja sylikummisedän otsaa jouduttiin vauvan pääpyyhkeellä kuivailemaan useampaan otteeseen.

  Miehillä ehkä tukalampaa puvuissaan, joten tsemiä Samille :)

  Ihanat polttarit oot saanut viettää! Ja päivät neitona vähenee!

  VastaaPoista