Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 21. kesäkuuta 2010

Lomafiilistä

Nyt alkaa tosissaan tuntua lomalta. Arvelimmekin, että niin käy viikonlopun jälkeen: on maanantai, ja "kaikki muut" ovat töissä. Tosin työasioista en vielä ole päässyt eroon. Olen ollut töissä tai töihin liittyvissä tapahtumissa joka yö.

Mihinkään erityiseen lepoon en kuitenkaan ole laskeutunut. Totesin Samille, että menojalkaa vipattaa nyt hurjasti, kun koko talvi on ollut ensin kotiarestia ja sitten mönkimistä kodin ja työpaikan välillä. Nyt pitää päästä hurvittelemaan! Pieni ongelma on se, että rahaa ei ole yhtään liikaa, mutta eihän kaiken tarvitse maksaa mitään tai ainakaan paljon. Päätimmekin, että tästä kesästä tulee lähimatkailukesä: 30-100 km säteellä on uskomattoman paljon nähtävää, ja silti pääsee omaan sänkyyn yöksi!

Oli ihanaa lauantaina ajella Jokipiin Pellavan alekorien ja Juustoportin kautta Saarijärvelle jäätelölle. Saarijärvellähän on 200-metrinen, myös liikuntaesteisille sopiva laituri (tai paremminkin ponttoonisilta), jolta voi kalastaa ja jota pitkin voi vaeltaa toiselle rannalle, jossa odottaa grillikatos. Kyllä tuntui jaloissa, kun taapersimme keinahtelevan sillan toiseen päähän ja takaisin! Sadekin alkoi vasta sillä hetkellä, kun parkkeerasimme kotipihaan. Eilen sitten kierrettiin lähempänä oleva vesi eli keskustan Lamminjärvi, jota ympäröi ihana kävelypolku. Kova tuuli vain ajoi meidät sisään Hovimäen ääreen.

Täksi päiväksi "sovittua ohjelmaa" on vain hammashoitola (ettei arki unohtuisi :) ja uimahalli, mutta huomenna puuhaa on senkin edestä, ja keskiviikoksikin järjestimme jotain. Polvitukikin on tullut, mutta ajan sain Respectalle vasta ensi viikon keskiviikoksi. No, ehdin totutella siihen kuitenkin ennen häitä, hyvä niin!

Oletan, että kunhan häät ovat ohi, tämä pahin säntäilyhimo on ohi ja on ihan mukava vaikka vaan maata kotona koko päivä. Onneksi aikaa on, vasta kuuden viikon päästä töihin!

4 kommenttia:

 1. Lähdetkö Stundarsiin Käsityöklubilaisten kanssa. 4.7. Lähtö Kauhavalta klo 11, mutta pääsisit mun kyydissä Seinäjoelta. Stundarsin jälkeen pikkuristeily merellä!
  Vastaa pian! Onko Tellu jo kysynyt?

  VastaaPoista
 2. Malli, kiitos kutsusta, mutta meidän kuulutukset luetaan silloin Jalasjärven kirkossa... Eli ei nyt onnistu. Harmi, kun kerrankin olisi ollut retki loma-aikaan eikä elokuussa!

  VastaaPoista
 3. Jokipiin pellavat ja Juustoportin juustot! Ihania molemmat. - Hyvä että ehdit vielä hyvin totuttautua polvitukeen. Mikä se teidän hääpäivänne taas olikaan?

  VastaaPoista
 4. Villiviini, hääpäivä on helppo muistaa tulevaisuudessakin: 10710. :)

  VastaaPoista