Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 17. kesäkuuta 2010

Lisää iloisia asioita


Ensimmäinen lomapäivä. Aamukahvi parvekkeella ja piipahdus kirkkoherranvirastoon. Saamme hakea viikon päästä paperit ja vihkiraamatun hääpäivää odottamaan, nyt saatiin jo sylillinen muuta tavaraa. Virkailija oli ihana: kun tassuttelimme sisään käsi kädessä, hän hymyili selvästi arvaten asian. Kun Sami sitten sanoi, että kuulutuksia tässä, virkailija huudahti: "Voi, ja näin ihanana kesäpäivänä!" Tuli hyvä mieli.

7 kommenttia:

 1. Voi että, ihan tuli omat kuulutukset muistoina mieleen melkein 25-v. sitten, aurinko paistoi vaikka todellisuudessa satoi räntää, marraskuussa 1985.
  Täällä ihan täpinöissä odotellaan niitä hääjuttuja, miten meni ne "tahdot", minkälainen oli ilma, ruoat ja kommellukset. Mukavia viimeisiä neitipäiviä toivotellen Lea P

  VastaaPoista
 2. Sama juttu, oma kuulutustenhaku tuli heti mieleen. Me kävimme kirkoherranvirastossa maanantaina heinäkuun 17. päivänä (vai olikohan se jo 18. päivä?) vajaa viisi vuotta sitten ja heti aamulla kun viraston ovet avautuivat. Lauri-herra tuli kosineeksi lauantai-iltana ja häät olivat 10. elokuuta eli Laurinpäivänä. Paras oli panna heti töpinäksi.

  Kun silloinen kirkkoherra sattui olemaan huoneessaan, piipahdimme kertomassa uutisemme ja kaunein muisto jäikin hänen sanoistaan: "Avioliitto on aikuisten asia". Sitä on mukava siteerata eri yhteyksissä ja sopii teihinkin.

  Rentoja lomapäiviä, neiti Ii!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo: Tahtoo se!
  Alles Gutes!

  VastaaPoista
 4. Voisiko parempaa tekemistä olla ensimmäisenä lomapäivänä. Tiedätkö jo milloin kuulutukset luetaan?
  Meidät kuulutettiin myös Ranskan suurlähtystössä Dublinissa, mutta sitä ennen piti Ranskan sääntöjen mukaisesti toimittaa lääkärintodistukset. En vieläkään ole pystynyt selvittämään mikä voisi lääkärintodistuksessa olla sellainen mikä estäisi avioliiton...

  VastaaPoista
 5. Tuhannet kiitokset, Kaisa! Koko nukkekodin väki ihastelee komeaa häälahjaasi, kuten minäkin.

  VastaaPoista
 6. Hyvvee lommoo...
  Suursiivous on tietysti alotettu, pakastin sulatettu, juhannusruuat hankittu hyvissä ajoin ja...
  Nauttikaa, niinkuin varmasti teettekin, säästä viis ja muusta, loma on ansaittu!
  tervyysin Tuula

  VastaaPoista
 7. Olen lueskellut tuota piispojen puheenvuoroa "Rakkauden lahja" ja siellä on nimenomaan aikuisia ajatuksia. Monet asiat meille itsestäänselviä, mutta toisaalta - ei se haittaa, vaikka muistutetaan.

  Heljä, toivoimme että Lapualla tuomiokirkossa luettaisiin 27.6. ja Jalasjärvellä 4.7. Seuraavana lauantaina onkin jo häät!

  Villiviini, olkoot hyvät vain! :)

  Tuula, juu, saatiin me heitettyä just jääkaapista vanhat leivät ja omaa elämäänsä elävä kurkku pois... Eli hirmuisen tehokkaina täällä! :D

  VastaaPoista