Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Kakukas viikonloppuEilinen päivä hujahti kaksissa ylioppilasjuhlissa, molemmat sankarit olivat serkkujen lapsia. Oli kauhean kiva juhlia pitkästä aikaa iloisia kekkereitä! Varsinkin, kun päättyvä viikko on mennyt toipuessa. Kun kolmena iltana kömmimme nukkumaan yhdeksän tienoilla ja kuorsasimme aamuseitsemään, alkoi elämä voittaa.


Tänään meillä tehtiin sitten itse kakkua. Ei, tämä ei ole hääkakkuharjoitelma! Kaikessa sirkusmaisessa väriloistossaan (ja pakastemansikoista sulaneessa mehussaan) se kuvastaa huomenna 36 vuotta täyttävän pikku K:n kypsää ja aikuismaista olemusta. Huomatkaa erityisesti t-paidan teksti I'm A Celeb Blogger, olen julkkisbloggaaja... :D


Onnea kaikille valmistuneille, ihanaa kesälomaa sen jo aloittaville ja aurinkoisia päiviä ihan jokaiselle!

8 kommenttia:

 1. No mutta oikein paljon onnea! Komea kakku juhlistaa jo pääjuhlan aattoakin.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea synttärisankarittarelle!

  VastaaPoista
 3. Onnea Kaisa! Mahtavan näköinen kakku, tekis mieli maistaa.

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea syntymäpäiväsi johdosta.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää ja varmasti maistuikin! Onnea siis vielä tätä kauttakin :)

  VastaaPoista
 6. Myöhästyvät, mutta mahottoman lämpimät onnittelut ja iso halaus.
  Tuula

  VastaaPoista
 7. Synttärionnea!

  Toi kakku on ihan mieletön :)

  VastaaPoista
 8. Sinulla on todellinen juhlakausi menossa. Lämpimät syntymäpäiväonnittelut sinulle! Kauniin kakun olet koristellut. Vesi kielellä olen täällä.

  Muista pitää jalassasi ennakkoon kaikkia hääpäiväkenkiä. Mikään ei ole sen ikävämpää kuin rakot varpaissa tärkeänä päivänä.

  VastaaPoista