Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 8. kesäkuuta 2010

Arki alkoi

Lämmin kiitos onnitteluista! Synttäripäivää vietettiin villisti, töissä sain lähimmiltä työkavereilta kukkia ja sitten serenadin puhelimitse poissaolevalta työkaverilta. Työpuhelimeni soi, vastasin virallisesti ja sieltä alkoi kuulua karmealla "viskibassolla" Paljon onnea vaan... Laulun jatkuessa ehdin päätellä, ettei se voi olla kukaan muu kuin M, ja kun hän erehtyi lopettamaan mezzosopraanokiekaisuun, tunnistin äänen lopullisesti. "Voi kiitos M", tokaisin. "Mitä, voi ei, miten sä tunsit", jäynäntekijä valitti pettyneenä... :DTöiden jälkeen käytiin uimassa ja sitten Samin vanhemmat piipahtivat maistamassa kakkua. Hyvää oli! Sain lahjaksi uuden lemmikin eli flamingon - tai ainakin flamingokukan. Kiitos!


Tänään Sami puhelinhaastateltiin hänelle äärimmäisen sopivaan, vakituiseen työpaikkaan. Loppuviikosta päättävät, ketkä pääsevät varsinaiseen haastatteluun. Saa muistaa!!

Itse alan hermostua, kun kaikkien hakemieni työpaikkojen hakuaika on päättynyt viikko-pari sitten, eikä mitään kuulu. Enkö taaskaan pääse edes haastatteluun asti??

4 kommenttia:

 1. Pääset sinä, ihan varmasti. Varrotaan vaan kaikessa rauhassa.
  Kesällä kaikki sujuu hitaammin, lomat yms. sotkevat aikatauluja, eikä kiirettä tunneta (paitsi eräissä tietyissä työpaikoissa - paniikkinappulan päällä tunnutaan istuvan koko ajan).
  Paikkasi löytyy ihan varmasti, minä ainakin uskon niin! Sinua tarvitaan!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Jäi eilen blogit lukematta, joten heti olen pudonnut pois tapahtumien keskiöstä. :)

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet lämpöiset onnitteluni! Uskotaan että teille molemmille käy hyvin työn suhteen. Muistan varmasti.

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet (blogi lukematta kurssin takia) synttärionnittelut sinulle ja peukkuja ja ukkovarpaita pidetään pystyssä kummankin puolesta. Onneksi on sandaalikausi niin kengät ei ole esteenä.

  VastaaPoista