Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 6. huhtikuuta 2010

Arkeen taas

Niin alkoi arki taas. Ei enää lueskelua sängyssä yömyöhään (aloitin vihdoinkin Stieg Larssonin Millennium-trilogian, josta on niin kohuttu), ei pitkiä aamukahveja, ei Facebook-pelisessioita... Huokaus.

No ei sentään. On arkikin ihan kivaa. Tämä päivä hujahti töissä nopeasti, kun suunnittelin "demonstraatiota" eli koodasin karkeasti näkemystäni siitä, millaiset Jalasjärven kunnan kotisivut saisivat minun mielestäni olla. Niitä ollaan nimittäin vihdoinkin uusimassa (olen jankuttanut vanhojen sivujen sekavuudesta ja päivittämisen vaikeudesta kohta kaksi vuotta). Saa vain nähdä, olenko sitten enää töissä kun uusiminen todella tapahtuu, sillä nyt vasta tunnustellaan eri firmojen suuntiin... Minä en siis suinkaan koodausta tee, eikä edes Sami.

Näillä näkymin sijaisuuteni päättyy elokuun lopussa. Voi se toki jatkuakin vielä - riippuu viran vakituisesta haltijasta. Joka tapauksessa tänään jo ilmaisin sähköpostitse sivistysjohtajalle, että olisin kovin kiinnostunut sillä puolella kesällä avautuvasta kansliaihmisen paikasta... Voi kun joskus saisi tehdä töitä niin, ettei aina tarvitsisi jännittää muutaman kuukauden päähän.

Mutta onneksi ruoka auttaa useimpiin murheisiin. ;) Teimme eilen jättisatsin herkkuruokaa, jonka ohjeen nappasin joskus Myllyn Paras -makaronipussista. Ohje löytyy myös MP:n nettisivuilta, suosittelen erittäin lämpimästi.

Keväistä puoliviikkoa! Meillä lauloi aamulla peipponen.

4 kommenttia:

 1. Voimia arkeen, onneksi on vain neljän päivän paluu (ja 3 jäljellä).
  Kiitos ruokavinkistä ja linkistä, arvaa vaan mitä teen huomenna meille ruoaksi - ihana kun ei ollut kananmunaa niin ei tarvitse säveltää yhtään! Tänään syödän eilisen jämiä.

  VastaaPoista
 2. Tein sitten tuota pastabroileri juttua eilen ja sain Koolta sellaiset kehut, että taitaa jäädä meidänkin suosikiksi. Säveltämään vähän kuitenkin jouduin eli broiskun marinoin ja pilkoin itse, täältä kun ei marinoituna tai paloiteltuna juurikaan saa. Herne-maissi-paprikan tilalle laitoin myös jotain italialaista pakastekasvis seosta, missä ohueksi viipaloitua kesäkurpitsaa, paprikaa, papuja etc. Mutta, aivan ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Päivä kerrallaan vain. Ruokasi kuulosti hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Päivä kerrallaan vain. Ruokasi kuulosti hyvältä.

  VastaaPoista