Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 30. maaliskuuta 2010

Tikkutiistaina

Tänään ihan rehellisesti unohdin kuulolaitteet kotiin. Havahduin vasta töissä aamukahvilla, että kuinka kaikki ovat niin vaisuja... ;) Samaan tapaan ekaluokkalaisena unohtelin silmälasejani kotiin, kun ne olivat uudet.

No, ehkä parempi niin, sillä töiden jälkeen oli optikolla piilolinssitarkastus, ja sitä optikon tutkimussilmälasihässäkkää olisi ollut erittäin hankala käyttää kuulolaitteen kanssa. Pikkuisen oli näkö huonontunut, mutta ei vielä niin, että olisi siirrytty vahvempiin linsseihin - nyt on muistaakseni oikeassa -9 ja vasemmassa -7,5. Kun vielä saisin varattua ajan hammaslääkäriin, gynekologille ja kampaajalle sekä viimeistään toukokuussa fiestan katsastuksesta läpi, tämä vuosi olisi voiton puolella!

Optikolta siirryimme ruokakauppaan, jossa tärkein suunniteltu ostos maidon lisäksi olivat patterit kuulolaitteisiini. Vaan niitäpä ei ollut! Ei auttanut muu kuin lähteä taapertamaan Halpa-Halliin. Matka ei terveelle ole hirmuinen, ehkä puoli kilometriä ydinkeskustasta, mutta työpäivän jälkeen kärryn kanssa imi kyllä mehut aika tehokkaasti. Toisaalta oli mahtavaa huomata, että jaksoin työpäivän jälkeen shoppaamaan!

Pattereita löytyi - onneksi malli oli mukana, sillä noita minimaalisia nappiparistojakin on kahta eri kokoa. Minun piti ostaa sitä pienempää. Samalla tuli ostettua ruukkunarsisseja ja muuta sekalaista, kuten Hello Kitty -suklaamuna...

Tämä hiljainen viikko ei ole kovin hiljainen, koska huomenna on pitkä työpäivä erään kokouksen takia. Kuluneiden kuukausien varsinaisen hiljaiselon jälkeen tuntuu oikein vauhdikkaalta, jos on kolmena iltana menoa - torstai-iltana haluan kirkkoon.

Siitä huolimatta: levollista pääsiäisen odotusta!

1 kommentti:

  1. Tuossa edell. postauksessa on pupujen porkkanatalo. Mä mukamas välttelen krääsän ostamista, mutta ihan takuulla ostaisin tuollaisen, jos vastaan tulisi!

    Virkistävää viikkoa :)

    VastaaPoista