Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 11. maaliskuuta 2010

Sulavaista

Kävimme tänään alakerran kenkäkaupan loppuunmyynnissä. Sami osti kumisaappaat ja nahkahanskat, minä parit pehmustetut pohjalliset ja mukavat pistokassandaalit. Uskomme siis, että kesä tulee. :) Itse asiassa ensi talvena tarvitsisin uudet asialliset ja liukumatonpohjaiset talvikengät, mutta ei yhtään nyt innostanut sellaisia valita alennuksista huolimatta. Kaikki kengät olivat mustia - minä kaipaan väriä nyt.

Sillä tuleehan se kesä, kun "räystäät tippuvat ja katuojat juoksevat", kuten klassinen varoittava ainekirjoitusesimerkki toteaa. Tosin seuraaviksi päiviksi on taas luvattu pikkupakkasta, mutta meidän porrasetumme on sula, ja jopa pikku fiesta on vapautunut puolimetrisestä lumipeitteestään!

Minä olen töissä enää huomisen, sitten alkaa viikon loma! Tulee tarpeeseen ihan levonkin kannalta. Ja on kiva saada olla päivisin Samin kanssa yhdessä. Samihan on ollut työttömänä vuodenvaihteesta asti. Lomalta hartaasti toivon, että tiet pysyisivät sulina ja pääsisimme päivisin ulos. Että pääsisin jopa sinne kauppaan. Ja ehkä vähän muuallekin. Kun nyt olen saanut kävellä sulaa, epä-pelottavaa tietä, huomaan liikkuvani paljon reippaammin kärryni kanssa. Ja on kivaa kun ihanan lämmin talvitakkini on liian kuuma!

2 kommenttia:

 1. Olin unohtanut, etten näe päivityksiä... anteeksi, nyt tulen taas päivittäin kurkkimaan.

  IHANAA ja ansaittua lomaa ja liukkaettomia... luistamattomia... kitkattuja... luisumattomia = täydellinen black out mitä on liukkaan vastakohta.. Eli yritän sanoa: anti-liukkaita teitä ja jalkakäytäviä. En samoista syistä, mutta muiden kaatumien ja murtumien vuoksi: I-N-H-O-A-N liukkautta ja täällä on hyvä (paitsi 2 viikkona tänä talvena, milloin en juuri jalalla ulos astunut).

  Nauttikaa!

  VastaaPoista
 2. Heljä, toivottavasti päivitysblogi helpottaa tilannetta. :)

  Minä suorastaan liitelen täällä siinä toivossa, että lumi ja jää menisi pois...

  VastaaPoista