Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 18. maaliskuuta 2010

Nyt kevättää kovasti

Tänään on "lepopäivä". Tahtoo sanoa, että olen riehunut virkeänä kuin pieni eläin: pyykkiä, tiskiä, olohuoneen sohvapöydän välikön tyhjäys (pitääkö huolestua jos löytää sieltä kesä-Pirkan - enkä edes katsonut vuosilukua??)... Sitten alkoi murtumaan sattua (puhun edelleen murtumasta, kun tarkoitan luutunutta kohtaa), joten kannattaisi varmaan ihan oikeasti alkaa lepuuttaa vähän eilisen jäljiltä.

Tiedän, että elämme vielä pari viikkoa paastonaikaa, mutta kasvava elämänhalu sai minut kyllästymään totaalisesti punaiseen sisustukseen, johon olin vielä nuutinpäivänä niin tyytyväinen.

Neljä vuodenaikaa ja luonteva siirtyminen aina seuraavaan ovat aarre. Tunnelmavalaistuksesta nautti aikansa, nyt haluamme valoa ja värejä... Tänään olemme levitelleet kevättä ympärillemme.

2 kommenttia:

  1. Mistä tuo kirahvi-kuvioinen lyhty on peräisin? Tahtoo samanlaisen :) Kerään nimittäin kirahvikortteja ja -tavaroita.

    VastaaPoista
  2. Se on PartyLitelta, taitaa olla mallistossa vieläkin. Eli ns. kynttiläkutsuilla noita saa tilata.

    VastaaPoista