Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 12. maaliskuuta 2010

Loma alkoi...
Kuvassa elävää elämää Jalasjärven kunnantalolta. Jokin viikko sitten autoin toisen yksikön työkaveria hirmuisesti Excel-taulukon kanssa (lähinnä korjasin muutaman fontin :) ja hän lupasi kiitokseksi pullakahvit. Vihjailin voimallisesti tykkääväni Nonparellin possuista, ja loma-aaton kunniaksi sain possun sekä itselleni että työkaverille noin upeassa pakkauksessa - tosin T. oli tänään lomalla, niin että Vaiskai sai toisen sian. Nam! (Tämän lisäksi toinen työkaveri tarjoili juustokakkua. Hoipertelin kotiin keskikokoisessa sokerihumalassa.)

Loma on siis alkanut. Suunnitelmia kysyttäessä totesin, että jos pääsisi vaikka Halpa-Halliin asti... Meillä piti olla tiedossa pieni reissu, mutta se peruuntui erinäisistä syistä. Toivon kuitenkin, että saisin levättyä ja toisaalta vahvistettua itseäni tämän viikon aikana - päätä myös! :) Siihen toki auttaa se, että minua on viime aikoina lahjottu varsin voimallisesti...

Viikonloppuja nyt kuitenkin ensiksi!

3 kommenttia:

 1. En ole mitenkään makean perään yleensä, mutta noin joka toisen kerran Suomessa ollessa "pitää" saada berliininmunkki. Jopa ruokakaupassa käynti pitkän tauon jälkeen voi olla "wow", nauti!

  VastaaPoista
 2. Onnellista lomaa! Halpa-Halli tai melkein mikä tahansa muu kauppa on ihanan rentouttava ja mukava kohde, kun rauhassa kiertelee eikä tarvitse lentää seuraavaan paikkaan! Toivottavasti pääset nautiskelemaan tavaroiden hypistelystä :)

  VastaaPoista
 3. Heljä, ruokakaupat ovat yleensä ulkomaillakin paras tuliaisten ostopaikka. :)

  Almamaria, jos haave toteutuu, niin Halppis-käynnin yhteydessä voisi käydä vaikka ABC:llä hampurilaisella... :D Voin vieläkin melkein pahoin kun töissä päivitän terveyskeskuksen ruokalistaa nettiin. Kiisseliä!!!!! Grr.

  VastaaPoista