Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 2. helmikuuta 2010

Lunta tulvillaan... ja kuvia

Totesin aamulla, että on maita joissa sentti luntaa saa liikenteen kaaokseen ja sulkee työpaikat ja koulut. Ja sitten on Suomi, jossa pusketaan potkupyörällä kymmensenttisessä lumessa auraamattomalla jalkakäytävällä ja todetaan, että onhan tämä vähän raskasta... ;)

Näkymä, tai paremminkin näkymättömyys, toimistoni ikkunasta. Kunnantalo ei ole hautautumassa lumeen, vaikka näin voisi päätellä. (Netissä avoinna Kuntalaki, joku taas opiskelee.)


Fiesta sen sijaan on hautautumassa lumeen. Tältä näyttää auto, jolla ei ole ajettu lokakuun jälkeen. (Kuten olen kertonut, jatketut polkimet ja nostettu istuin estävät normaalimittaisia käyttämästä tätä muuten kuin äärimmäisessä hädässä, joten pikku fiesta saa levätä siihen asti että olen taas ajokunnossa.)


Mäki meiltä tielle - ja lumivalli, jonka aura oli sen tukkeeksi työntänyt. Kolon teki Sami, jotta pääsin kärryn kanssa kotipihaa kohti.


Ja tässä KB Jalasjärven charmia.

Nämä kuvat napsittiin kännykällä, kuten laadusta voi päätellä. Kun yritin ladata niitä tänne, Blogger ilmoitti, ettei lataus onnistu, koska kuvat ovat joko viallisia tai liian isoja.

Ihmettelin asiaa ja yritin sitten ladata ne suoraan Picasaan. Ei onnistunut sinnekään. Sitten rupesin epäilemään, että ilmainen kuvatilani on täynnä. Niinpä ostin 20 Gt Picasa-tilaa vuosihintaan 6,10 dollarilla (sis. verot), ja kovasti alkoi pelittää! Ihmettelenpä vain, ettei mikään toiminto voinut mainita, että kuviasi ei voida ladata siksi, etteivät ne enää mahdu mihinkään. :) Aika paljon kuvia sinne on kuitenkin ilmaiseksi mennyt, ottaen huomioon, että Picasassa ovat mm. käsityöblogini kaikki kuvat.

Hyvää puoliviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Sä oot söpö tuon vekottimen kans!
  Mä olen viime aikoina pärtsäillyt fillarilla töihin (n.3km) ja säikytellyt vastaantulijoita omalla charmillani: pöllyävä lumi, huurteinen mummo, päässä kypärä ja hiihtotuubi nenään asti nostettuna, liehuva kaulaliina ja toppapuku. Minä en ole siis söpö näky, vaan lähinnä pelottava. Mutta liikkumisen vapaus huimaa päätä.

  VastaaPoista
 2. Tänä talvena olisi voinut tänne pääkaupunkiseudullakin olla hyväksi jonkinmoinen potkukelkka.

  Kävelykin tuntuu aika raskaalta, kun on lunta kuulema 60 senttiä täällä etelässäkin. En muista toista samanmoista kokeneeni.

  Tässä sitä sitten yritetään parantua ja nauttia talvesta yhtäaikaa. Huh.

  Mukavaa keskiviikkoa.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia, olitpas sinä pirteän oloinen kuvassa! ja varmaan jo muutenkin!

  VastaaPoista
 4. Tunsin, että tässä postauksessa oli sellaista tiettyä pohjalaista "täältä tullaan" riemunsekaista täpinää. Olet yliveto Kaisa!

  VastaaPoista
 5. Hyvä Kaisa! Aivan samoja tuumailuja meillä on ollut täällä. No, kunnian pyörätiellä umpihangesta pyöräilystä saa Esa en minä. Kotona ollaan...

  VastaaPoista
 6. Ota rauhallisesti nyt siellä vielä! Älä rehki liikaa! On silti kiva, kun pääset jo uloskin liikkumaan.

  VastaaPoista