Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Väriä tammikuuhun

Juuei, en tykkää siitä kun joulu on mennyt ja härkäviikot alkavat! Liukkaus ja pimeys ja liukkaus ja kylmyys ja liukkaus ja kevättä-ei-voi-vielä-odottaa ja liukkaus... Mainitsinko jo liukkauden?

Meillä kasattiin eilen kuusi ja muut koristeet pois, tosin nuutinpäivähän on vasta tänään. Mutta onneksi valoa ja väriä voi luoda arkeen jos vain tahtoo. Sähkökynttilöiden lisäksi olen valinnut luonnonvaloa ja paljon punaista väriä, joka istuu tummaan kalustukseemme.


Taas kaksi opiskelutehtävää tehty ja palautettu, nyt saa olla rauhassa helmikuun puolelle. Hihhei!

4 kommenttia:

 1. Onko mieleesi tullut, että näin talvella voi ulkona olla liukasta?
  No, joo-o.
  On totta, että tammikuu tarvitsisi jotain väriä. Vaikkemme paljoa joulukoristeita laittaneetkaan, kun olimme poissa joulunajan, niin silti tuntui jotenkin hailakalta "riisumisen" jälkeen. Ostin jo yhden santpaulian ikkunalle, kun odottelen avaako amaryllis toisen vanan kukkansa, vai ei. Kukkia tulee ostettua näin talven aikaan enemmän, purkkikukkia (jotka eivät nekään meillä kauan elä) ja leikkokukkiakin.
  Auvoisaa loppuviikkoa, toivoo Tuula

  VastaaPoista
 2. Meillä on väriä vähän liikaakin, kun kaikki 10 (tai ehkä vain 8) joulutähteä tiputtelee kyllä lehtiään, mutta eivät ole vielä kompostikunnossa. Eihän sitä nyt elävää kukkaa voi pakkaseen laittaa... Arvaa, rakastanko erityisesti tätä kukkasta?

  VastaaPoista
 3. Liukkaus ei ole yhtään mukaan juttu, toivottavasti siellä pian ... (mikä ihme on vastakohta liukkaudelle) ... kitkautuu????? Liukkautta en Suomesta todella kaipaa, onneksi se täällä kuitenkin melko harvinaista.

  Mutta silti itketti ja nauratti joitain vuosia sitten kun liukastuin täällä märkiin LEHTIIN ja mursin nilkkani.

  Täällä ollut nyt superharmaata kun satanut kaksi päivää, vaan en valita. Tulppaanit ja kynttilät piristävät.

  Harmaasta aamusta valonsäteitä lähetellen
  Heljä

  VastaaPoista
 4. Iisisti nyt vaan! Ihan oikeasti! Ja kyllä sä ne opinnot kesytät. Otat vaan tehtävän kerrallaan, niin kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista