Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 21. tammikuuta 2010

Terveisiä Tampereelta!

No niin, ensimmäinen kontrolli käyty. Seuraava on viiden viikon päästä - murtuma ei nimittäin ollut vielä ihan ummessa. Mutta toisen sauvan saa jättää pois, ja töihin saa mennä, jos keksin konstin työmatkoille. Onneksi Vaiskai ja aina uskollinen Helmut ovat luvanneet auttaa.

Vaikka olen jo parin viikon ajan pomppinut välillä yhden sauvan ja pöydänreunan tms varassa, tuntuu pelkän yhden sauvan kanssa kävely jännittävältä. Yritän opetella sitä tänään, jottei huomenna tarvitsisi raahata molempia sauvoja töihin. Menen nimittäin briiffauttamaan itseni sijaisen kanssa, jonka mahdollisuudet sijaistamiseen päättyvätkin sopivasti huomenna - täydellinen ajoitus!

Vähän hirvittää, kuinka vaikea on asettua työmaailmaan 3 kk tauon jälkeen. Mutta hiljaa hyvä tulee, vähä päiväs ja palio viikos ja muita Suomen kansan sananlaskuja... Pää on joutunut kestämään niin paljon jalkojen takia, että nyt jalat saavat vähän kestää, jotta päällä olisi hyvä. :)

5 kommenttia:

 1. Jippajee. Onnea vaan. Ja ota silti rauhallisesti. Keskustele vielä siitä osapäivämahdollisuudesta, ja muista, että kolmen kuukauden jälkeen ei ihan täydessä iskussa ole kukaan, joten rauhassa anna itsellesi aikaa päästä asioihin kiinni. Mukavaa perjantaipäivää. :D

  VastaaPoista
 2. Muista ottaa varovaisesti, mutta kiva kuulla iloisia uutisia!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa kuulla, että toipuminen on edistynyt ja pääset uloskin vähän, välillä.
  Muistatko salasanan?
  3 kk on pitkä aika poissa työn ääreltä, moni itsestään selvä arkirutiini voikin olla hakusassa, siis ei mitään mielikuvaa mitä nyt piti tehdä. Mutta kummasti asiat palautuu ja sormet usein muistaa sen mitä pääkoppa ei.
  Antoisaa työelämään "tutustumis" päivää ja sen jälkeen rentouttavaa viikonloppua. toivottelee Tuula

  VastaaPoista
 4. Päivä kerrallaan ja parhaana kaksi, sanoi äitee aikoinaan.

  VastaaPoista