Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 5. tammikuuta 2010

Sniif

Heh, te varmaan luulitte, että istuin aamulla virkeänä bloggaamassa, kun tuo "hormonihirviö" ilmestyi. Not, sanoisi nykynuori. Olin ajastanut sen.

Ja onneksi, sillä viime yö oli karmea. Illalla kurkku alkoi antaa periksi, nenä vuotaa ja yskittää. Yöllä en sitten juuri nukkunut puolta tuntia pidempää pätkää kerrallaan, kun heräsin niistämään, yskimään ja kiehnaamaan. Kun on tarpeeksi kurja olo, kahden leikatun jalan kanssa pääsee kylki- ja vatsamakuulle! Ei sillä, että se olisi mitään auttanut. Kun kurjaan oloon lisätään vielä väsymyksen ja heräilyn aiheuttama takkuisuus, niin - ei tule ikävä viime yötä.

Onneksi nyt olo on enää "normaalin" flunssainen. Jospa tämä tästä, ainakin menee samalla sairaslomalla. Tosin jos töissä olisin, niin kerrankin ei tarvitsisi miettiä, olisinko työkykyinen vai ei! 

Siellä on kuulemma edelleen lunta ja pakkasta... ;)Levollista loppiaista teille kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvää loppiaista! Flunssasta huolimatta.

    Flunssassa on se (ainoa?) hyvä puoli, että silloin saa aivan uudenlaisia ideoita. Kai on jotenkin "holtiton" olo, ja little grey cells kulkevat uusia reittejä.:)

    VastaaPoista
  2. Joko kokeilit suklaata? Vrt. ed. postauksesi. Hyvää loppiaista!

    VastaaPoista