Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 25. tammikuuta 2010

No nyt on kunnon kulkupeli!

Soitin tänään terveyskeskukseen ja kysyin kainosti, eikö rollaattoreita tosiaan löydy kumipyöräisinä. Ei löydy, ei. Mutta fysioterapeutti esitti tilalle potkupyörää, ja Sami kävi vaihtokeikalla.

Nyt on sitten kunnon senioripyörä - ja se on kova peli! Neljä kumirengasta ja pitävät jarrut, ja kahvat joihin tohtii nojata. Kävin melkein meidän pihamme toisessa päässä sen kanssa - uskomatonta kävellä ulkona!!!! 

Loppuviikosta varmaan jo testaan vehjettä työmatkoilla, Samin saattamana toki, en vielä yksin. Eikö se tästä. Ai niin, kurkku on taas vähän kipeä - ilmeisesti sain perjantaina jonkin jalasjärveläisen flunssapöpön, jos pari viikkoa sitten sairastin isonveljen tuomaa lapualaista...

Eräs työasia-tuttava ihan soitti saatuaan minulta asiameiliä ja kyseli kuulumiset. Ehdotti pyrkimistä KELAn kuntoutukseen. Minä totesin, että parasta kuntoutusta on, kun saan käydä töissä ja elää normaalia arkea...

Hyvää viikon jatkoa teille kaikille!

9 kommenttia:

 1. Miun piti tutkailla noita Eslan sivuja oikein tarkkaa ja Mammalla on niin kuin citypotkuri ilman potkurin jalaksia. Pitää ens kerralla tarkistaa merkki jos muistan. Siinä on minusta ihan kumipyörät.

  VastaaPoista
 2. No ihan just tämmöinen peli on meidänkin vajassa. Minä en ole tohtinut vielä käyttää sitä, mutta isäntä kehuu, myös sitä, että tarvittaessa voi istua lepäämäänkin. En muistanut viimeksi mainostaa jarrujakaan. Hyvä kun sait kunnon pelin.

  VastaaPoista
 3. Ja jätit sitten tärkeimmän kertomatta: Minkä värinen ;o)))

  Olen tosi iloinen puolestasi ja toivon, että ei jalasjärveläinen iske!

  Ihanaa viikkoa myös sinne!

  Heljä

  VastaaPoista
 4. Villasukka, citypotkuri tämäkin on - luin "käyttöohjeen" (vältettävä jyrkkiä mäkiä - kuinka ne sitten luulee mun pääsevän meidän pihasta pois? Helikopterilla? :) vasta kirjoitettuani. Jotenkin - öö - hassu nimi.

  Villiviini, jarrut on, ja ne jopa pitävät!

  RouvaHoo, kun se on MUSTA... Jos se olis oma, voisin maalata sen pinkiksi ja liimata siihen Hello Kitty -tarroja! :D

  VastaaPoista
 5. Nyt ei sitten muuta kuin menoksi! Hyvää vikkoa sullekin!

  VastaaPoista
 6. RouvaHoo, se olikin harmaa!! :D Huomasin aamulla...

  Vilukissi, ylihuomenna omin jaloin töihin, jännittää kuinka monta kertaa pitää pysähtyä levähätmään...

  VastaaPoista
 7. Laita jotain helposti irroitettavia Hello Kitty tarroja ;o)

  heljä

  VastaaPoista
 8. Jes, ja pari pinkkiä rusettia sarviin! Se olisi söpö. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä silti kiirehdi liikaa. Anna luillesi aikaa.

   Poista