Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 19. tammikuuta 2010

Kontrolli lähestyy

Herra, minun Jumalani, sinua minä huusin, ja sinä paransit minut.Oli niin mainio tuo Päivän Sana, että pakko laittaa se tänne. :)

Päivät ovat kuluneet vauhdikkaasti. Tänään sain ensimmäisen kerran itse pyykkikoneen käyntiin (siis myös pistokkeen seinään, hanan auki jne), ja muutenkin kotiaskareet ovat alkaneet sujua. Vapaa-aikaa olen käyttänyt mineilyn merkeissä.

Ylihuomenna sitten Tampereelle. Jos nyt ihan rehellinen olen, niin ehkä jalka ei ihan vielä ole aivan täysin työkunnossa - mutta sitä en aio sanoa lääkärille, jos omasta puolestaan röntgenkuvat nähtyään antaa työluvan. :) Aluksi kun aion joka tapauksessa ottaa pehmeän laskun sisällä olevien ylituntien avulla. Jos saisin luvan edes toisen sauvan jättämiseen, sekin olisi positiivinen asia. Nyt jo hyppelehdin mökillä askarteluissani yhden sauvan ja pöydänreunan avulla... Vähän jännittää käynti, mutta toivotaan parasta. Ja jos vielä viikon tai pari pitäisikin saikulla olla, niin se on pientä syksyn painajaiseen verrattuna.

10 kommenttia:

 1. Hei! Sinun kannattaisi myös ajatella ja selvittää osasairauspäivärahan mahdollisuus. Silloin voisit olla luvan perästä jonkun aikaa osa-aikatyössä ja saada siitä palkkaa ja osan sairaslomalla ja saada siitä päivärahaa. Tarkoitettu juuri helpottamaan paluuta työhön pitkältä sairaslomalta.

  VastaaPoista
 2. Hei! Toi yllä mainittu osasairauspäiväraha on tosi hyvä idea. Kuten itsekin sanoit, niin pehmeään laskuun on tarvetta. Monta kuukautta neljän seinän sisällä pudottaa kuntoakin sen verran, että täyspäiväinen työskentely voi olla turhan rankaa. Ja vaikka hätä on kova, niin jos et saa vielä lupaa mennä töihin, niin sitten se on pitemmällä tähtäimellä vaan parhaaksesi. Voimia sinne. Jos matkan päälle Tampereella jalka ei tunnu hyvvältä, niin tunnusta se reilusti, ettei tule ikäviä takapakkeja paranemiseen. Varmaan se reissu on kans aika hyvä testi omasta jaksamisesta.
  (Aiemmassa kommentissa mainitsemani odotettu päätös on vihdoin syntynyt. Nyt enää viilausta käytännön toimenpiteisiin pääsemiseksi. Jipii.)

  VastaaPoista
 3. Kaisa, lääkäri ei hoida kuvia vaan potilasta :-)! Kuvat voi olla ihan ok ja silti jalkasi voi olla vielä liian pipi työntekoon. Eikö olisi parempi hoitaa kinttu kerralla kuntoon, ettei toipuminen pitkity? Edellä ehdotettu osapäivätyö voisi olla tosi hyvä pehmeä lasku.

  VastaaPoista
 4. Rauhallisesti, Kaisa!
  Kuitenkin on mukava lukea innostuksesi.

  VastaaPoista
 5. Kyllä sun pitää olla lekurille rehellinen! Ihan tosi. Olet kulkenut tähän päivään asti jo pitkän matkan, että älä pilaa sitä matkaa menemällä liian ennen töihin!!!!

  VastaaPoista
 6. Kaisa ottaa nyt vaan rauhallisesti, eikä lähde torstai-iltana maratonille.. ;) Tuo osa-aika työ olisi varmaan alussa tosi hyvä juttu... =)

  VastaaPoista
 7. Torstai on toivoa täynnä! Oli se sitten lisää sairaslomaa tai varovaista töihin paluuta. Maltti on valttia. (parempi pitää lyhyenä niin ei ei mene pelkiksi sanonnoiksi) Rukouksin sinua muistaen.

  VastaaPoista
 8. Olipa osuva päivän sana. Malta nyt kuitenkin kuunnella lääkäriä (kuin myös itseäsi) kuitenkin huomenna, oletkin saanut hyviä kommentteja.

  Voimia ja enkeleitä matkaan.
  Heljä

  VastaaPoista