Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 28. tammikuuta 2010

KB Jalasjärvi

Alan ymmärtää, mitä motoristit tarkoittavat puhuessaan siitä vapauden tunteesta. Saman voi kokea vaikka potkupyörällä 3 kk "vankeuden" jälkeen!

Töissä siis oltu omin pikku jalkasin ensimmäistä kertaa. Möngin eteenpäin vauhdikkaasti kuin kilpikonna ja näytänkin siltä kaikkine vaatekerroksineni (Samin tuli enemmän kylmä kuin minun, kun hän yritti kulkea vierellä yhtä hitaasti), mutta pääsen liikkeelle itse!!!! Ja kuten totesin Samille: lapset tuijottavat minua joka tapauksessa, mitä väliä vaikka näytänkin vielä astetta oudommalta. ;)

Töissä herätin suurta intoa kun kerroin tulleeni paikalle Harley Parkinsonilla. Suunnittelimme Jalasjärvelle omaa KB(kickbike)kerhoa, jonka jäsenet kokoontuvat autotalliin tuunaamaan potkureitaan - lisää kromia! Miehille kehitimme chopper-version potkupyörästä, koska heidän on usein vaikea hyväksyä sen käyttöä. Sitten tietysti levitän avopalvelukeskukseen julisteita, jossa kehotetaan liittymään KB Jalasjärveen, ja terveyskeskuksessa voidaan antaa asiasta tietoa kun lainataan vanhuksille potkupyöriä... Ja meillä on toki myös hangaround-porukkaa!

Kuten huomaatte, flunssa alkaa vähitellen lauhtua. Niistän yhä ja olen niin käheä että puhelimeen vastaaminen on kiusallista, mutta elämä voittaa.

Sopivan kuvituksen tarinaan voitte käydä kurkkaamassa täältä. :)

6 kommenttia:

 1. HB Jalasjärvi painetaan sitten nahkatakkeihin ja te valtaatte Juustoportin joku kerta niin, että ilman nahkatakkia tulleet pakenevat... Tottakai JALASjärvelle tälläinen kerho sopii. Eiks ne ole jalakset noissakin potkureissa ole. Kiva kun paranet, sitä se töihin pääseminen teettää (olen kateellinen)

  VastaaPoista
 2. Leen@, nahkarotsilla ei näillä vuosin tarkene. Siksi jokaisella osallistujalla on lämpöinen villaliivi, jonka selässä on sitten se KB Jalasjärvi... ;D

  Potkupyörässä ei ihan jalasta ole - tai no, tavallaan, se minkä päällä voisi seisoa jos olisi terveet jalat ja kesä eikä lunta kengänpohjassa. :) Pitääpä vinkata töissä, että nyt olisi ideaa uuteen markkinointikampanjaan...

  VastaaPoista
 3. Mites olis iso villahuivi ja siinä nuo maagiset kirjaimet.

  VastaaPoista
 4. Vilukissi, ei moottoria! On paljon hauskempaa murista "rrrrynrrrrynrrrrynrrrryn" ja kiljua tervejalkaisille, että alta pois... :D

  Anitta, huivi olisi hyvä! Miehet voisivat käyttää sitä slipoveria.

  VastaaPoista