Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 22. tammikuuta 2010

Kaisa tuli töistä

Ensimmäinen työpäivä takana. Ilahtuvia kasvoja, halauksia, tervetuloa-toivotuksia. Passaajia ja työtoverin lähtiäiskakkua. Paljon uutta ja ihanasti tuttua. Paljon, paljon opittavaa PhotoShopista ja InDesignista (sijaisellani on alan koulutus - mutta ei hänelläkään siihen ole koulutusta, mitä ihan työkseen tekee, eli näillä nykypäivänä mennään :).

Itsenäisten työmatkojen pohdintaa. Soitin terveyskeskukseen ja kyselin, voivatko lainata mitään, mikä auttaisi liikkumaan ulkona. Luvattiin "ulkokäyttöön tarkoitettu" rollaattori, jonka Sami haki. Testasimme sitä, kun nousin äsken Helmutin kyydistä: muuten hyvä, mutta renkaat muovia. Näillä keleillä luistaa hyvin, tulivat mieleen opiskelukaverin muoviset talvikenkien pohjat, joilla tämä luisteli parin metrin matkoja pakkasella... :D Kun vielä meidän pihaamme johtaa kohtuullisen jyrkkä alamäki, pitää maanantaina soittaa uudestaan terkkariin ja kysellä, että eikö näitä oikeasti ole sellaisina, joihin uskaltaisi luottaa... Siihen asti onneksi Vaiskai ja Helmut auttavat.

Mutta yhden sauvan kanssa kävely sujuu hyvin, kunhan muistaa pitää sitä sauvaa oikealla eli väärällä puolella - siis terveen jalan puolella. Aluksi yritin väärin päin ja ihmettelin, kun ei suju... :D Näkee, etten olen pariinkymmeneen vuoteen tarvinnut apuvälineitä!

Nyt on sitten ihan oikea viikonloppu. Iloista sitä!

3 kommenttia:

 1. Onnea ja työniloa! Katsopa eslan sivuilta potkupyöriä. Osoite on www.esla.fi. Se on vähän kuin rollaattorin ja potkukelkan risteytys, joka kulkee hyvin talvellakin. Meidän isäntä osti semmoisen viime talvena fillarikaupasta ja oli hyvin tyytyväinen. Hintaa en muista, mutta hinta ja laatu olivat kohdallaan. Eikö olisi oikeus ja kohtuus saada kunnon apuväline?

  VastaaPoista
 2. Juu, äidillä on potkupyörä ja tykkää hirmusti. Minä vain tarvitsisin nyt juuri tähän tilanteeseen kulkupelin, jota käyttäessä voin keventää vasemman jalan kuormitusta, ja siihen rollaattori olisi omiaan - jos siinä olisi kumipyörät. ;) Terveenä, kun pystyn potkimaan, potkupyörä voisi oikeasti olla kova peli! Minähän en voi ajaa polkupyörällä (tai siis yritin opetella sitä joku vuosi sitten, mutta en sittenkään tohtinut).

  VastaaPoista
 3. Onnea työhönpaluusta! Toivottavasti saat kunnon apuvälineen, että pääset nopeammin kuntoon.

  Ihana laulu tuossa edellisessä postauksessa!

  satujen saaren auringonpaisteesta halaten
  Heljä

  VastaaPoista