Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 14. tammikuuta 2010

Arkiston uumenista

Joskus marraskuussa - ennen kuin oli toivoakaan leikkauksesta ja toipumisesta - tein tämän meemin. Se jäi kuitenkin syystä tai toisesta julkaisematta, kunnes kaivoin sen tänään esiin. Ideana on siis "vastata" kysymyksiin kirjojen nimillä. Saa napata! :)

[Otsikko] Kun ei tässä muutakaan jaksa...


...niin vastaan tähän meemiin työhuoneen kirjahyllyn avulla. Ko. hyllyssä on siis työ- eli historiallista kirjallisuutta, ja nämä olen poiminut niiltä hyllyiltä, joille näen istualtani. :)


1. Oletko mies vai nainen? Bella Donna
2. Kuvaile itseäsi? Maakuntapatriootit
3. Kuinka voit? Eteläpohjalaisia taisteluissa
4. Kuvaile nykyistä asuinpaikkaasi? Kytösavun mailta
5. Mihin haluaisit matkustaa? Sellaista oli elämä Venäjällä viimeisen tsaarin aikana
6. Kuvaile parasta ystävääsi? Hakkapeliittoja ja karoliineja
7. Mikä on lempivärisi? Isonkyrön vanhan kirkon seinämaalaukset
8. Millainen sää on nyt? Isoviha
9. Mikä on mielestäsi paras vuorokaudenaika? Puukkojunkkareitten esiinmarssi
10. Jos elämäsi olisi tv-ohjelma, mikä sen nimi olisi? Lakeus ja sen lapset
11. Mitä elämä sinulle merkitsee? Viimeistä piirtoa myöten
12. Millainen parisuhteesi on? Perhekirja
13. Mitä pelkäät? Suomen sodat ja rauhat
14. Päivän mietelause? Kyliltä keskuksiin
15. Minkä neuvon haluaisit antaa? Sivistyksen portti
16. Miten haluaisit kuolla? Viisi laukausta senaatissa
17. Mottosi? Järki mukana

6 kommenttia:

 1. Minäkin tein tämän syksyllä, blogielämäni ensimmäinen meemi. Muistan että päivä oli tosi hauska, tehtävä vei mennessään. Oikeastaan kauhistuin, että oletko nyt koikkelehtinut kirjojesi parissa (arvaan, että sinulla on niitä paljon ja monessa eri paikassa) tehden koko jutun ennenkuin ymmärsin, että olitkin tehnyt sen jo aikaisemmin. Maakuntahengessä!

  Voimisia tähän päivään (no, yöhön)

  VastaaPoista
 2. sinäkö Bella Donna, ei TOD!!! :D

  VastaaPoista
 3. Harvinaisen hauska quiz. En ole tätä ennen huomannutkaan. Jouduin kuitenkin ottamaan kirjojen nimet enimmäkseen muistin ja Internetin kätköistä, sillä kirjastoni on kutistunut muuton vuoksi.

  VastaaPoista
 4. Hauska. Ja jos ei muuten tietäisi, että olet pohjalainen, niin nyt kyllä selviäisi. Kovin sotaisalta tunnut tämän perusteella.

  VastaaPoista
 5. Oi voi...Ei saisi nauraa, mutta kun naurattaa väkisinkin! Äläkä vaan rupea hyppimään siellä liian aikaisin! Kepit on pidettävä mukana ja varovainen on oltava!

  VastaaPoista